Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de 2. tercihlerin Kasım ayında olacağı söylentisi..?

tnstcn

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
beklenen tercih harici kasım ayında da bir tercih var söylentisi ne derece doğru.bilgisi olan varmı?

ne oldu hala açıklanmadı tercihler ekpss için?

ses seda yok.herkes bir şey demekte.haziran başı deniyordu temmuz başı denmeye başlandı.seneye bu zamanlar inşallah =)

geç olsun da güç olmasın inşaallah......

delinin biri kuyuya taş atıyor kırk akıllı cıkaramıyor ya daha ilk atama yapılmadı millet 2 ye gecmiş

1. Si olmadan 2.sini konusmak cok ama cok sacma...

=) belki insanlar ona göre hayatlarını planlıyordur diye de düşünebiliriz.bunca beklenti ve bekleyişe az biraz saçmalamak doğaldır.konuşmakta da fayda var zira.2015 e kadar verilen sözler var.hatta şuphelenilen sorular hakkında da konuşulmalı.hani şu yayınlanmayan.ama unuttuk nasılsa.herşeyin hayırlısı değil mi =)

Temmuz başında ilk Kasım ayında da ikinci tercihler yapılabilir diyen benim. Bana da bunu EKPSS kurs hocam söyledi. İnşallah doğru çıkar.

o senın dedıgın kpss sınavı ekpss degıl ösyme nın sıtesınde yazıyor kasımdakı tercıh kpss sınavı ıcın kardes

ula daha birinci tercihler açıklanmadı siz ikinci tecihten bahsediyorsunuz

bunlara aklım ermiyo benim ne çok sınav var böyle ben kuraya tabiyim benimki hangisi oluyo

delinin biri kuyuya taş atıyor kırk akıllı cıkaramıyor ya daha ilk atama yapılmadı millet 2 ye gecmiş

hay ağzına sağlık ne güzel söyledin ya :) sağolasın

birde o bu değilde 2 partide önerge sundu neden 3 bin atama diye hala bi ses yok hükümet tarafından

bıkmayacaklar her gün atama ne zaman diye sormaya! aceleniz ne? derdiniz ne!

Arkadaşlar bu yılki ekpssye giremedim seneyede olacakmı acaba?bilginiz varmı?

balık kavağa çıkınca:D
yaa bekleyin tercihi buraya kadar geldik.bekleyin.

i kura tercihi nezaman birde sonra neyapacaz tercihten sonra kura. çekiminimi bekliycez

Üst Alt