Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de ailemin yaşadığı ile atamam yapılabilir mi?

erci

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
ekpss de benim ilimde kontenja açılmazsa ve hareket kısıtlılığı varsa ve aile desteği gerekli ise ikametgah iline geçebilirmiyiz başka ili tercih edip ikametgah iline geçebilirmiyiz.

meb'e atanırsan hiç başlamadan 1 defaya mahsus istediğin yere tayinini aldırabiliyorsun ama ben Adalet Bakanlığına atandım bizde maalesef öyle değil gidip başlayacağız atandığımız yerde ve tayin isteyip bir süreç yaşayacağız yani anlayacağınız kurumdan kuruma değişiyor

Ali_Gs ben milli eğitimi istemiyorsam.kamu hastahanesi,maliye,gümrük ve ticarette böyle birşey varmı peki?

erci

dediğim gibi kurumdan kuruma değişiyor ve meb ile adalet bakanlığından başka bir kurum hakkında bilgim yok maalesef

Evet kurumlar arası muvafakat yolu ile yer değiştirme mümkün ancak çook zor iş. Öncelikle gideceğiniz kurumun sizi kabul etmesi lazım yani boş kadro varsa gideceğiniz kurum bulunduğunuz kuruma muvafakat yazısı yazıyor. Sonra bulunduğun kurumun komisyonu da uygun görürse yer değiştiriyorsun aynı kadro sınıf ve dereceyle . Ben forumlardan falan olayın böyle olduğunu okudum kendi tecrübem yok. ancak bir arkadaş bulunduğu ilin valisi aracılığı ile istediği yere aldırdı tabi aynı kurum ama farklı il.

Üst Alt