Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de asalet sonrası tayin isterken kaç tercih yapılıyor?

new

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba herkese günaydın.eğer asaletim tasdik olursa tayin isterken kaç tercih yapılıyor acaba?tek mi üç mü beş mi?tam bilgi alamadım bayağı uğraştım.orman genel müdürlüğü bünyesinde evrak kayıt memuruyum.

Tercih değil, dilekçe veriliyor. Tek yer yazılıyor. new

tamam,o tek tercih olmadı diyelim,tekrar mı dilekçe veriliyor?nasıl işliyor acaba süreç?benim gibi eminim bu sorunun cevabını merak eden vardır...

sen engelli oldugundan dolayı tek tercihi vermek zorundalar zaten ok

new boş kadro olma şartı vs. olmadığı için atama tek yere yapılır.

tamam teşekkür ederim Çal/Denizli'de çalışıyorum Menderes/İzmir e gitmek istemekteyim umarım herhangi bir sorun çıkmaz,ailem Aydın merkezde yaşıyor çünkü...

buarada %45 psikiyatrik engelliyim.

new

Tek tercih yazacaksın diye bir kural yok, dilekçeni çok seçenekli de yazabilirsin. Aydın merkezde ikamet ettiğini öncelikle Bakanlığınızın evine en yakın şube/müdürlüğe atanmak istediğini, uygun olmadığı takdirde Menderes/İzmir yada ..../İzmir tayin olmak istediğini belirte bilirsin. Yada sen nerede boş kadro var onu bilmek zorunda değilsin daha geniş bir ifade kullanarak İzmir'e uygun bir kadroya atanmak istediğini yazabilirsin. Dilekçe yazarken ucu açık ifadeler kullanmak bazen avantaja da dönüşebilir. Tam adres gösterdiğin kadroda boşluk olmaması durumunda red cevabı vermeyi kolaylaştırmaktadır.

işte ben Aydın merkez ya da Aydın taşraya gitmek istemiyorum,sadece İzmir düşünüyorum.doktorum izmirde ve ben aynı doktora 12 yıldır tedavi olmaktayım.ona çok yakın olmak istiyorum,diğer türlü sorun oluyor...

asalet tasdiğini almak için müdürle konuşmam mı lazım yoksa kendi haber verir mi?prosedür nasıl işlemekte acaba?dediğim gibi 1 kasımda senem doluyor..

Üst Alt