Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS'de asalet sonrası tayin isterken kaç tercih yapılıyor?
merhaba herkese günaydın.eğer asaletim tasdik olursa tayin isterken kaç tercih yapılıyor acaba?tek mi üç mü beş mi?tam bilgi alamadım bayağı uğraştım.orman genel müdürlüğü bünyesinde evrak kayıt memuruyum.
tamam teşekkür ederim Çal/Denizli'de çalışıyorum Menderes/İzmir e gitmek istemekteyim umarım herhangi bir sorun çıkmaz,ailem Aydın merkezde yaşıyor çünkü...
Tek tercih yazacaksın diye bir kural yok, dilekçeni çok seçenekli de yazabilirsin. Aydın merkezde ikamet ettiğini öncelikle Bakanlığınızın evine en yakın şube/müdürlüğe atanmak istediğini, uygun olmadığı takdirde Menderes/İzmir yada ..../İzmir tayin olmak istediğini belirte bilirsin. Yada sen nerede boş kadro var onu bilmek zorunda değilsin daha geniş bir ifade kullanarak İzmir'e uygun bir kadroya atanmak istediğini yazabilirsin. Dilekçe yazarken ucu açık ifadeler kullanmak bazen avantaja da dönüşebilir. Tam adres gösterdiğin kadroda boşluk olmaması durumunda red cevabı vermeyi kolaylaştırmaktadır.
işte ben Aydın merkez ya da Aydın taşraya gitmek istemiyorum,sadece İzmir düşünüyorum.doktorum izmirde ve ben aynı doktora 12 yıldır tedavi olmaktayım.ona çok yakın olmak istiyorum,diğer türlü sorun oluyor...
asalet tasdiğini almak için müdürle konuşmam mı lazım yoksa kendi haber verir mi?prosedür nasıl işlemekte acaba?dediğim gibi 1 kasımda senem doluyor..