Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de atama bekleyen haberleşme teknikerleri..?

Alpxx

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ekpss atamasi haberlesme teknikeri var mi kac puanla beklemektesiniz??

Ben bekliyorum arkadaşım 83 aldım ama 88 ve 84 alanlar da var ben ya 3 yada 4 sıradayım

Ama ben Adana dışında çalışamıyorum bu yüzden de buranın açılmasını bekliyecegim

Alpxx

Sizin puanınız kaç,bende haberleşme teknikeriyim puanım 81..

Elektronik haberlesme teknolojisi mi bolum?

evet haberleşme teknolojisi

tyn

75 küsür benim ki kac kişi ataniyor bilgin var mi

Geçmiş yıllarda ki ekpss atamalarinda hiç görmedim eln.haberleşme bölümünü..

Ama belli olmaz bu tercihlerde olur belki çünkü çok bekleyen var bazı bölümlerden.

Bende haberleşme teknikeri mezunuyum. 2012 yılından bu zamana kadar yapılan tüm atamalara baktım sadece bu sene mart ayında yapılan atamada 2 yada 3 kişi almışlardı. Ağırlıklı olarak elektrik teknikeri alınıyordu bu atamada bize kadro açılır ama kaç kişi alınır bilemem.. bazı dönemlerde bir bölüme çok ağırlık veriliyor mesela 2016 ilk atamada çok fazla makine teknikeri alımı olmuştu umarım bizden de çok alım olur.. bu arada puanım 78

ilyas1905

Elektronik haberlesme mezunlari hic bir yerde is bulamiyor bu nasil is ben anlamiyorum yerli ve milli haberlesme sistemimiz olmadigindan sanirim

dediğin gibi hiç iş imkanı yok bizlere.. normal kpss ile de haberleşme teknikeri alımı neredeyse hiç yapılmıyor :) son yıllardaki tüm alımları kontrol etmiştim işin tuhafı sadece haberleşme teknikerinin nitelik kodu kullanılmıyor alternatif olarak elektrik teknikerinin de nitelik kodu oluyor yani bu durumda misal bir kurum 5 kişi alacak 5 kişi de haberleşme teknikeri olacak diye bir şartları yok elektrik teknikeri de olur diyorlar :) bu durumda önümüzdeki kişi sayısı daha da artıyor. örnek verecek olursak; https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2018/EKPSS/TERCIH/Tablo3_08032018.pdf mart ayındaki boş kadrolar bunlar haberleşme teknikerinin nitelik kodu 3297 bu kod ile 3 kişi alınmış ama Ankara GENELKURMAY BAŞKANLIĞI'na alınan 2 kişi için aranan nitelik kodu 3293 (Elektrik teknikeri) ve 3297 (haberleşme teknikeri) atanan iki kişide 83 ve 84 puanla atanmış

muhtemelen bu iki kişide elektrik teknikeridir. Zonguldak Emniyet müdürlüğüne sadece 3297 nitelik kodu ile 1 kişi alınmış oraya atanan da 78 puan ile atanmış. Kısacası umarım sadece bizim kendi nitelik kodumuz açılır başka nitelik kodu eklenirse önümüzdeki kişi sayısı artar bu durumda branş bazlı sıralamanın da pek bir önemi kalmıyor. saygılarımla.

Üst Alt