Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de bölümleri seçebilmek için o bölümlerden mi mezun olmak gerekir?

yellowmoon

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba, Açık Öğretim Lisesi mezunuyum ve yaklaşık 12 yıldır bilgisayar teknolojileri üzerine çalışıyorum. Sigortalı çalışmışlığım yanında ayrıca freelancer olarak çalışmışlığım da var. Ekpss'de tercih yaparken mesleki bölümler seçebilirmiyim yoksa bu tip bölümleri seçebilmek için o bölümlerden mezun mu olmuş olmalıyım?

Diploma gerekiyor bilgisayar işletmenliği kadrosuna mesela bilgisayarı bilsek bile sertifika sahibi olmak gerekiyor diplomasız memurlukta saymazlar sizinki özel sektörde geçerli öyle olsa insanlar okula gitmez iş yeri tecrubesi edinirdi benim bildiğim böyle

İnternetten bulduğum bir makalede şöyle bir ifade var?

6163 - Microsoft Visual Basic, SQL, Exchange Programlama Dilleri Yada Yazılımlarında "Bonservis" Sahibi Olmak

Bu kodda da yine "bonservis" ifadesi yer aldığı için, süresi önemsiz olmak üzere özel sektörde ilgili alanlarda çalışmış olmak ve bu durumun ilgili özel sektör firması tarafından belgelendirilmesi yeterlidir.

Makale 2011 tarihli ve KPSS için yazılmış...

Üst Alt