Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de görme engelli arkadaşlarımıza kopya verilmesini istemiyoruz!

kahraman_2124

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlarım bu konuyu açtığım için öncelikle görme engelli arkadaşlarımdan özür diliyorum.2012 ömss sınavında görme engellilere atanan okuyucular sınav esnasında onlara yardım ettiklerini bir çok ilde duyumlar aldık.önümüzdeki sınavda aynı durumumun yaşanmaması için BİMER e şikayetimizi iletelim.saygılar

zannetme ki iyi niyetle yardım ediyorlar kafadan atıyorlar bu şık diye ilgili kişide dinliyor o şıkkı yapıyor sonra yanlış çıkıyor bizzat bunu kendim yaşadım;);)

zihinsel engelli bir arkadaş birinci oldu tr de :D sanırım birazcık yardım aldı...görme engelliyede kendi yerime koyuyorum galiba bende yardım ederdim ama olmaması gereken seyler bunlar. hak hakk

yardım ettiklerine şahit olmasaydık böyle bir konu açmazdım.geçen mine lök beyaz milletvekilimizle bu konuyla ilgili görüştüm.evet bende bir kaç yerde bu konuyla ilgili duyumlar aldım dedi.ve ilgileneceğini söyledi.ateş olmayan yerde duman çıkarmı arkadaşlar.

evet yardımcı olduklarını bızde duyduk. GENEL-GÖRME-İŞİTME aynı grupta giriyoruz. HAKKIMIZ Çatır çatır yeniyor!

arkadaşlar tartılaşalım diye bo konuyu açmadım.gerçekten ortada bir hak var ve hak çiğneniyor.okuyucuların görme engelli arkadaşlarımıza yardım etmesi kasıt değil dikkatinizi çekerim.onun sınavı kazanıp ekonomik özgörlüğünü kazanması içindir.ama herkes biliyor ki sadece görme engelli arkadaşlarımız sınava girmiyor bütün engelli arkadaşlarımız ekonomik özgörlüğünü kazanmak için yada aykları üstünde durabilmek için sınava giriyor.tartışacağımız yerde BİMER e şikayetimi zi iletelim

görme engelliyim de ben sadece 16 punto olsun dedim. bu yardım olayı dediğiniz okuyucu kişi alanlar için mi geçerli?

Hiç merak etmeyin yardımcı olunuyor olmayada devam edicekler, okuyucu işaretleyicilerde yardım yapılıyor bizzat arkadaşım söyledi

okuyucu ya da işaretleyiciler doğru olduğunu nereden bilsinler Öğretmenler'den mi seçiliyor o görevliler? hem sıvavda başka görevliler de olmuyor mu onların yanında nasıl yardım etsinler.. bilmiyorum hiç duymamıştım

Üst Alt