Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de her soru aynı değerde mi?

meralmiz

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
kolay gelsin arkadaşlar sınavda toplam sınavdan 15 matematik yapan ile 15 türkçe yapan aynı puanımı alır merak ettim

o soruya göre değişiyor ama türkiye genel itibariyle matematik ortalaması kötü o yüzden daha yüksek getiriyor.

BU BİR ÖRNEKTİR.....
Türkçe+Edebiyat+Dil anlatım :: 2
Matematik+Geometri :: 5

Fark böyle işte... :)

onların puanlarıda yüksektir. matematiksel olan derslerin puanlaması her zaman yüksek olur.
matematik-fizik-kimya-biyoloji-geometri-çoğrafya en yüksektir. örneği 3 dür...
tarih-sağlık-demokrasi ve halk örneği 3
edebiyat-dilanlatım-din kültürü-Türkçe örneği 1 dir... matematiksel dersler her zaman yüksek puandır... senin genel kültürde kazandığın 3 sorudaki puanı matematikte 1 soruda kazanıyorsun...

onların puanlarıda yüksektir. matematiksel olan derslerin puanlaması her zaman yüksek olur.
matematik-fizik-kimya-biyoloji-geometri-çoğrafya en yüksektir. örneği 3 dür...
tarih-sağlık-demokrasi ve halk örneği 3
edebiyat-dilanlatım-din kültürü-Türkçe örneği 1 dir... matematiksel dersler her zaman yüksek puandır... senin genel kültürde kazandığın 3 sorudaki puanı matematikte 1 soruda kazanıyorsun...

ayrıca türkce derste yarım puanda yok matamatikte yaptığın çözüm işlemine göre yarım puan bile alabiliyorsun. yani bir proğramı yarısına kadar doğru çözüyor sonrasını yanlışa gidiyorsan o doğru olan yarısı için bile puan alıyorsun...

Mesela bir soruya 10 kişi doğru yanıt vermiş 30 kişi yanlış cevap verdiği zamanda o sorunun değeri artıyor değil mi??

Üst Alt