Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss'de lisans düzeyinde en iyi kadrolar hangileri?

ysrkrdmr

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ekpssden en iyi kadrolar nereler yani güzel bir derece yapsanız ilk 5 tercihiniz hangi kurumlar olurdu lisans düzeyinde yada atanan arkadaşlar var mı nerelere atandılar memmunlar mı nereleri tavsiye ederler bilgisi pşan arkadaşlar var mı

Mesela sgk ve belediyeleri en sona yazın demişlerdi

Meslekte en kolay yükselebileceğimiz kurum hangisidir acaba?

Bende merak ettim ama fazla bilgisi olan yok herhalde bu konuda

Mühendis dışında nitelikli kadro açılmıyor doğru dürüst, Zaten Mühendislik açılırsada 3 - 5 tane hepsi o kadar... İş yoğunluğu açısından en rahat kurumlar üniversitelerdir dolayısıyla bence özürlü için en iyisi üniversitede Mühendis kadrosudur. Adliyede çalışan memur 1 günde 100 lerce yazı düzenlerken üniversitedeki memur 1 günde 1 yazı ya düzenler ya düzenlemez. Tek sorunu hocaların egolarının çok yüksek olmasıdır. Profesörlerin bile memurdan pek fazla farkının olmadığı ülkemizde egoların tavanda olması komik olsada durum böyle :)) Asgari yaşam düzeyini zor karşılayıp egoist olmakta farklı bir kültür olsa gerek...

maaş olarak soruyorsan belediyeler ve özel idarelerde sdt denen 300 - 500 tl civarı ek ödeme var. normal memur 2300 alıyorsa buralarda ek 300 - 500 tl civarı daha para veriyor. ama tayin zor olur. onun dışında hastanelerde, tapuda, vergide, işkurda iş yoğunluğu çokdur. gümrüğü tavsiye edenler bilsinler ki muhafaza veya kontrol memurluğu verilmiyor. tüketici mahkemelerinin bakıldığı ticaret müdürlüklerine düz memur atanıyorlar. gıda tarım, kültür sakindir. afetlerin olmadığı sakin ve küçük illerdeki AFAD larda rahattır hiç iş olmaz. işsizlikten sıkılırsınız o derece.

Normal memurluk için mühendislik falan değil yani 4001 kadroları içerisinde en rahat en guzel ve maaşının da iyi olduğu kurumlar nereler sizce lisans mezunu için

atanabileceğime bu kadar emin olamadım bu sınav süresi zarfınca. Üstelik öğretmenim.

Bence telaş yapmayın en son EKPSS de öğretmen olan tüm engellilerin başvuruları kabul edilmişti yani öğretmenlerin başvuranların tamamının ataması yapıldı...(Eşinizde kadrolu öğretmen filan olmadığı sürece aile kurmanız biraz zor olur atanırsanız ama karnınızı doyurursunuz.Eviniz kira değilse)
atanabileceğime bu kadar emin olamadım bu sınav süresi zarfınca. Üstelik öğretmenim.

Bence telaş yapmayın en son EKPSS de öğretmen olan tüm engellilerin başvuruları kabul edilmişti yani öğretmenlerin başvuranların tamamının ataması yapıldı...(Eşinizde kadrolu öğretmen filan olmadığı sürece aile kurmanız biraz zor olur atanırsanız ama karnınızı doyurursunuz.Eviniz kira değilse)

Henüz evlenmedim azizim... Atanırsam ki geçen yılki olan sürecin aynısını yaşayıp atanırız. O zaman inşâAllah yuvamızı kuracağız. Başvuru sayısı belli olmadığı için stres ve sıkıntı hat safhada... Atanamazsam ben de herkes gibi yıkılacağımız. Hayırlısı olsun hâk'kımızda.

Aydınlat ozaman çok biliyosan onun kafasını yaşayalım la suzkun

LA 4001 DEN BAŞKA FAZLA kadro yok zaten :D neyin kafasını yaşıyon :D
bu sayfada insanlar bi soru sorduğunda neden hep illa bu tarz cevaplar veriliyor ? . arkadaş düzgünce sormuş. onun gibi merak eden bir sürü insan var. bilmiyorsanız yazılmaz. biliyorsanız da kırmadan düzgünce yazılır .

bende merak ediyorum atanan arkadaşlar aydınlatabilir mi ?

bu sayfada insanlar bi soru sorduğunda neden hep illa bu tarz cevaplar veriliyor ? . arkadaş düzgünce sormuş. onun gibi merak eden bir sürü insan var. bilmiyorsanız yazılmaz. biliyorsanız da kırmadan düzgünce yazılır .

bende merak ediyorum atanan arkadaşlar aydınlatabilir mi ?

la bilgim doğrultusunda aydınlattım. 4001 den başka dogru düzgün kadro yok. çok merak eden geçmiş dönemlerin atamalarına bakar. bu kadar basit soruyu buraya yazmaz ;) bu da sanaa kapak olsun la ;)

la bilgim doğrultusunda aydınlattım. 4001 den başka dogru düzgün kadro yok. çok merak eden geçmiş dönemlerin atamalarına bakar. bu kadar basit soruyu buraya yazmaz ;) bu da sanaa kapak olsun la ;)

ayy tamamm ben sizinle yarışamam. kusura bakmayın bu kadar basit soruları buraya yazıp sizi yorduğumuz için !

ya ben 4001 ve mühendislik biliyorum birde sağlık sektörü bunun dışında pek bi kadro dikkati mi çekmedi, hayırlısı olsun bakalım

Meslekte en kolay yükselebileceğimiz kurum hangisidir acaba?
3 Milyon kişinin içinde kolay yükseline bilen bir kurum yok malesef çünkü bu kadar insan yükselme peşinde ve yükselinebilecek kadrolar çok sınırlı Ankarada dayın varsa hangi kurumda olduğun farketmez bir an önce ilerlersin hiç merak etme bizim ülkemizde ademi merkeziyet var...(Yerel Yönetimlerin yetkilerini arttırıp, Ankaradan hepsini idare ediyoruz :)) Zaten eski Siyasilerimizin koltuk sevdasından belli değil mi ömürleri devlet yönetiminde geçti mazallah.

abi meslekte yükselme o kadar kolay değil zaten pek bir cazibesi de yok kuruma girince anlayacaksınız. A kadro desen güzel de onda da ekpss yok. Konu ile alakasız da Engelsizbiz hocam size mesaj atamıyorum bi bakmanız mümkün mü :)

Bende bir kısıtlama gözükmüyor bilemiycem tekrar deneyin.

4001 de maaş aynıdır. 2300 tl. civarı. dediğim gibi belediye ve özel idarede memur olursanız sadece artı olarak 300-500 civarı ek ödeme alırsınız.

Hayırlısı hele şu sınav bi geçsin bakalım hakkımızda neresi hayırlı ise orası olsun yeterki atanalımda neresi olduğu çok ta fark etmez benim için

turkuaz06 ceza ve tevkif evleri bence en kolay yükselebilecek yer cezaevi müdürü bildiğim kadarıyla 6 bin lira alıyor yeni işe başlayan bir idari hakim 4 bin lira alırken

zendark
son 10 yılda 4 kadroda da çalıştım.memur,veri hazırlama ve kontrol işletmeni,şef,ilçe müdürü.
bir sonraki hedef il müdürlüğü.
içişleri bakanlığı 3,5 yılda bir görevde yükselme sınavı açar.

Ahmedkilicc
cezaevi müdürü,evli,eş çalışmıyor,çocuksuz,lisans veya önlisans mezunu,25 yıllık ise net 4,425 tl.maaş alır.

turkuaz06 döner sermayeyle birlikte 10bini buluyor bildiğim. 6bin net maası kendi söylediği müdürün

turkuaz06 içişleri bakanlığı derken neresi oluyor ? il de ne olarak geçiyor. Ben oraya VHKİ olarak geçersem. Kaç yılda şef olabilirim ? Ve şef maaşı ne kadar acaba ?

csharpci

İçişleri bakanlığı Valilik içerisindeki birimler ile kaymakamlıklardaki birimleri kapsar.valilik içerisindeki ,nüfus müd,dernekler müd.il idare kurulu müd.özel kalem,mahalli idareler müd,il basın müd,112 acil çağrı müd,büyükşehir valiliklerindeki yatırım müd,il sosyal etüt müd.nü kapsıyor.kaymakamlıklarda da nüfus ve yazı işlerini kapsar.
lise mezunu iseniz 7 yıl,önlisans mezunu iseniz 6 yıl,lisansmezunu iseniz 4 yıl çalışma süreniz olması yeterli .bu sürelerin en az 2 yılının içişleri bakanlığında geçmiş olması lazım.o zaman şeflik sınavına girebilirsiniz.

turkuaz06 verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Yalnız şeflik kadrosu kalmadı mı ? Bizim kurumda şeflik kadrosu yok. Şefler var ama şef kadrosu değil. ve maaşları aynı. şu anda ben 2320 TL alıyorum VHKİ olarak. İçişleri bakanlığında şef olursam kaç TL alırım ? Bir de sınav soruları neler oluyor ? İş ile ilgili kanunlar vb. gibi mi ? Matematik Türkçe Tarih soruyorlar mı acaba ?

Üst Alt