Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de matematik olmadan 80-85 puan almak mümkün mü?

@Rumeysa-_-,
Uzun yıllar oldu, detayı net hatırlamıyorum: Matematik sorularına hiç bakmadım, 45 sorunun en az 42-43ünü yapmıştım ve birini de yanlış yapmıştım. Ya 1 ya da 2 tane boş kalmıştı. 86 küsür almıştım.

Aklınız karışmasın diye şöyle düzelteyim: Sözel sorularından 43 doğru, 1 yanlış ve 2 boş. (Matematik hariç, onu hiç yapmadım).

Geçen pazar günü de bir sınava girdim. 19 tane ders (konu vardı). 60 gün süremiz vardı bu sınava çalışmamız için. 2 tane ders çok zordu, eğer onları da çalışsaydım hem çok vaktimi alacaklardı hem de diğerlerimi öğrenmeme mani olacaklardı. O 2 dersi eledim, hiç çalışmadım ve sınavda da hiç okumadım. Sonuç olarak sınava giren diğer arkadaşlardan en umutlusu benim şuan. Sonuçlar açıklanınca kesinleşmiş olur doğru karar alıp almadığım.

Genel yetenek ten 26 dogru 4 yanlıs, genel kultur den 23 dogru 4 yanlıs 3 bos ıle 91.27 almısım belkı fıkır verir sana

@Tenê,

O zaman mümkün ama diğer derslerden full yapmam gerekiyor ve ben ortaogretimim :( en azından onlisans mezunu olsaydım şansım daha yüksek olurdu atanmak için, senin puanın baya iyi 86
Umarim bari diğer derslerden yüksek seviyeye ulaşırım da matematikten sadece 1-2 net yapabiliyorum zaten o da zar zor o yüzden onu saymak istemedim, diğerleri çok net getirirse inşallah matematiğe gerek kalmaz o zaman, şimdiden çalışmaya başladım çünkü üniversite sınavına da gireceğim aynı zamanda ekpss sınavına da çalışmış olurum inşallah güzel sonuçlar alırız o my Allah🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲😢

@Rumeysa-_- Ben de lise mezunuydum o zamanlar. Ön lisans mezunu olsanız sorularınız da ona göre zor olur. Kendinize bahane üretmeyin, şimdiden çalışın, yaparsınız. Bir şeyler keşfetmeyeceksiniz, var olan bilgileri öğreneceksiniz sadece. Zaman çok, yapamazsanız tümüyle sizin kusurunuzdur. Hem soru bankası hem konu açıklamalı ve hem de ders özeti çıkarın. Üçünü de bol bol yapın.

Merhaba EKPSS çalışmak istiyorum tavsiyesi Olan Var mı herhangi bir kitap herhangi bir test ya da geçmiş yıllara ait testler biliyorum ki EKPSS sınavı çift yıllarda oluyor Bu arada lisans mezunuyum genel yetenek genel kültür haricinde sınava giriyor muyum bilmiyorum Bilen varsa yazabilir mi

@Profsör, benim hocam YouTube kanalında EKPSS videoları var, tavsiye ederim. Çıkmış sınav soruları kitabı tavsiye ederim. Benim hocam yayınevinin kitapları var EKPSS olarak onlar da faydalı olacaktır. Tek bir sınav var 60 soru var toplam.

Teşekkür ederim

Benim hocam videolarına baktım fakat EKPSS ilgili bir şey göremedim normal KPSS yazıyor

@Profsör,
hala var ama listeden çıkartmışlar. yeniden çekeceklerdir muhtemelen geçen seneki hocalar iyiydi. konuştum ama bu sene benim hocam da olmayacaklarını söylediler. başka hocalarla ağustos gibi başlarlar.

@udevecili,

İmkansız olduğunu sanmıyorum diğer derslerden yüksek puan aldığım sürece imkansız olamaz.

Teşekkür ederim

Benim hocam videolarına baktım fakat EKPSS ilgili bir şey göremedim normal KPSS yazıyor
YouTube a ekpss videoları yaz abi mutlaka çıkacaktır umarım kazanırız bu defa🙏

@Rumeysa-_- Ben de lise mezunuydum o zamanlar. Ön lisans mezunu olsanız sorularınız da ona göre zor olur. Kendinize bahane üretmeyin, şimdiden çalışın, yaparsınız. Bir şeyler keşfetmeyeceksiniz, var olan bilgileri öğreneceksiniz sadece. Zaman çok, yapamazsanız tümüyle sizin kusurunuzdur. Hem soru bankası hem konu açıklamalı ve hem de ders özeti çıkarın. Üçünü de bol bol yapın.
Asıl kusurlu olan sizsiniz bidaha soruma böyle saçma sapan cevaplar vermezseniz sevinirim ayrıca neden sildiniz yorumumu? Çünkü işinize gelmedi.
Ben buraya biseyler öğrenmek için geldim destek almaya köstek değil.

Son düzenleme:
Üst Alt