Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de Matematik ve Türkçe konu müfredatları..?

trend85

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ,

Lisans mezunuyum matematik ve türkçe derslerinde konuları bilmiyorum
Yardımcı olursanız sevinirim.

1) Matematikte ve Türkçede mantık soruları var mi?

2) Matematikte analitik geometri var mi?

3) Güncel konulara nerden calismaliyim?

4) Tarihte soğuk savaş ve yumuşama dönemi bende olan kitapta 150 sayfa hepsini öğrenmem mi gerekir?

Lütfen yardım edin çok az zaman kaldı telastan dersten derse atlıyorum.Çok sağolun...

arkadaşım googleye yazsan çıkar buraya bunu yazan onuda bulur diye düşünüyorum :)

xcoll;

sınavı ösym yaptığı ıcın sözel mantık ve sayısal mantık soruları qelmesı an meselesi olabilir.

telaşlanmayın bende acaip telaşlandım ve dersten derse geçiyordum ki , bunu sıze yazmadan 5 dakıka önce silkelendım ve kendıme geldim.

TÜRKÇE 15 SORU - MATEMATİK 15 SORU - TARİH (İNKİLAP TARİHİ) 10 SORU. EN ÖNEMLİSİ BU dersler.

1- Türkçeden asılın asılabildiğiniz kadar. Özellikle DİLBİLGİSİ soruları gelebilir hiç belli olmaz. Anlatım bozukluğu gelme olasılığını yüksek diyorum.
2- Matematikten Allah ne verdi ise ne yapabiliyosak sınavda kar kardır. Büyük etken olacaktır.
3- Tarihten 1.Meşruriyeten Başla İNKİLAP TARİHİ başlangıcı. Atatürk dönemi neler olmus bitmiş. Kongreler cok önemli.

***Şimdi Aldım Elime TÜRKÇE YAPRAK TESTİ. Sözcükte Anlamdan Başlıyor Anlatım bozukluğuna kadar devam ediyor. Bugün Bunu Komple Çözüp Nerelerde eksiğim türkçeden neyi bilmıyorum nerede cok yanlşıs yapmısım onun konusuna yogunlaşacağım.
***Ardından Matematik Temel İşlem Kavramlarından Başlayacağım. Sayılar Bölme İşlemleri Rasyoneller mutlak soru qelecek yerler. Matta ne kadar soru o kadar kardır.
***Tarihtende İnkilaplardan soru çözmeye baslayıp eksıklerımı göreceğim. son 1 ay ...

Üst Alt