Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de ortaoğretim mezunu kaç nete kaç puan alır?

eylül nida

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba.ortaöğretim mezunuyum.düz lise.ekpss de kaç net kaç puan getirir.sizlerden yardım rica ediyorum.mesela 30,35 ve 40 net kaç puanın karşılığıdır.teşekkürler...

Aynen standart sapma olacağı için kesib birsey soylenmez ama bu net ile iyi bir puan alırsınız

adam 35 netle 78 almış .78'lede hıçbıyere gıremesın enaz 40ustu net yap.

hayırlısı ama 40 üstü net zor gözüküyor.ilgilenip cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.

ılk atamada 85-90 almadan lıse mezunları için atama olmaz puanlar cok yukselıcek 27 nısana kadar full ders çalışın ...

arkadaşlarında belirttiği gibi standart sapma olduğu için kesin bişey söylenemez emin olmadığınız soruyu boş bırakın ille cevap verecem diye düşünmeyin. yanlış hatırlamıyorsam 40 nete 84.4 gelmişti bana Türkçe ve matematiğe ağırlık verin daha önceden çıkmış sınav sorularını çıkararak sınav sorularının mantalitesini anlamaya çalışın....

Üst Alt