Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de taban puan sistemi var mı?

cemil84

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,

Ekpps ye girdim ama puanım hiç tatmin edici olmadı.baraj falan varmıydı bu sınavda?Birde Lisans mezunları için yerleştirmeler nasıl olacak?

Lisans ilk atamayı kaç puanla kapatır ?

76 puanla kapatır mı :l

baraj olacağı söylentileri var ancak resmi bir açıklama şu ana kadar rastlamadım.. aslında bu sınavda puandan çok sıralamanız önemli önünüzde kaç kişi olduğuna bakmalısınız ben ise 4 bin küsürlerdeyim 80 puan ile istediğim yere giremeyeceğim belli.

Nagihan07 sen 4 binlerde giremicem diyosan ben hepten umudu kesiyim ozaman 17077 kestim umudu :)

kamu2014;

lisansta en düşük 62 istiyor... ortaöğretimde en düşük 72 istiyor.

nagihan07;

2012 dekı taban puan alımlara baktım ankara hep 90 ıle 2013 taban puanlara baktım havada karada ankara banko gırerım puanım 87 sıralama 1301

önlisans galiba sizin inş olur, peki lisanslarda durum nasıl bilgisi olan var mı

hocam dediğinizi kanıtlayacak kaynak mevcut mudur?

Arkadaşlar bu sınavdan sonrada toplu alım olacakmı acaba ... yoksa kpss deki gibi kurumlara tek tek mi müracat edilir... bilgisi olan varmı bu konuda... 79.976 puanla 4925 . olmuşum.. bi umut varmı siz ce ..?

LAZ61;

80 puan ile istediğim yere giremem dedim.. atanamam demedim.. 90 puan üstü alan 670 kişi var.. şimdi 70 bile kötü puan değil.. yeterki ciddi bir alım yapsınlar açıkta adam kalmaz - kılavuzda önümüze diyanet kadroları koyarlarsa takkeyi kafaya geçirip diyanet e gitmek lazım selamınaleyküm buraya atandım diye

LEGİONNAIRE;

ortaöğretim önlisans oluyo işte :)

Üst Alt