Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de tercih yapan biri hemen sonra KPSS'de tercih yapabilir mi?

Konular
11
Reaksiyonlar
1
Arkadaslar mrhb.bilindigi uzere bugun tercihler basliyor ve 7 araliga kadar devam edecek benim merak ettigim konu 11 aralikta da normal kpss tercihleri alinacak.ekpss den tercih verdikten sonra 11 aralikta normal kpss den de tercih verilebiliyor mu çunku sonucta iki sinavada girdik nasil olacak bilen yanitlarsa sevinirim

evet verebilirsiniz istedğinizden ikisindende atanırsanızda istediğiniz kuruma belgeleri verirsiniz

daruldarp
Oyle bisey var mi cidden ikisinden sistem hata falan vermesin ikisinden gelirse birine gitmicegimiz icin kadro işgal edilmis gibi olmaz mi? Bununla ilgili bir aciklama falan var mi yonetmelik falan bilen arkadaslardan @skolyoz yada ismini hatirladigim baska arkadaslar netlik kazandirirsaniz sevinirm

tercıh yapabılırsınız ama ıkısındende gelme ıhtımalı varsa bırınden yapmayın hak yemeyin bence

Peki tesekkur ederim ihtimali yuksek olandan tercih verecem zaten sadece merak ettim oyle bir sansimiz varsa cok guzel cunku normal kpss daha zor kat kat emek verdik.sinucta hayirlisi olan olacak.Ama iki tercihi yapabiliyosak biri aciklanmadan cok iyi olur

ikisinede girilebiliyor tercihte yapılır farklı zamanda alıyor zaten

emogumo

Ekpss tercihleri 7 sinde bitiyor normal kpss tercihleri 11 inde basliyor ikisinden tercih verebilirim yani deil mi??

yapabilirsin tabi sistemde sıkıntı çıkmazsa puanını kullanırsın

tercih yaparken uyarı vs gibi ama zannetmiyorum sıkıntı çıkacagını sistemde puanlar gözüküyor 11 inde o da başlıyor

Üst Alt