Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'den atanabilmem için kaç puan almam lazım?

Yerleştirme sonuçları açıklandığında, hangi kadro kaç puanla kaç kişi alınmış açıklanıyor
ÖSYM'deki duyurular bölümünden bakabilirsin

Kendi eğitim durumun ve tercih edebileceğin kadrolara göre değişen birşey
67 ile bile atanan gördüm ben

Eğitim durumuna bağlı olarak değişir ? Mezuniyetiniz nedir ?

Atama sayıları az ve kadrolar dolu nerdeyse. Lisans bile 90 üstü gerekli artık. Bunları düşünmek yerine çalışmanıza bakın.

yorgunzihin liseden atanmak artık çok çok zor rakip çoğaldı artık sınavı bilmeyen yok bence üniversite okumayada çaliş

90 dan aşağısı ilk atamada kurtarmaz

90 bile az .92-93 taban puan. Bana göre. Neredeyse full e yakın olmali kısacası.
Batirdilar sistemi maalesef.
Millet 75le girdi bize 90 bile yetmeyecek.

Selam

Doğru goturmeyen yanlislardan puan kırılır mı?

Yani örneğin üç yanlis yaptık doğru goturmuyor ama puan kaybı yaratır mi?

3 yanlış 0.75 puan kaybı olur diye biliyorum

4 yanlisa 1 dogru giderse
3 yanlisa0,75 gider diye düsünebilirzinz

Gidiyor yani önemli olan ayni net sayisiyla ayni
Neti yapan biriyle ayni puanı alamayabilirsinz

Matematikten sizden daha cok yapan biri ayni net yapsanizda daha yüksek alabilir standart sapmadan dolayı

lanet olsun bir an önce atanıp başka memlekete çekip gitmek istiyorum.... :( :( :(

Atanıp başka ülkeye nasl gidiyorsunuz anlamadim

Dff

Merhaba önlisansta 90 puan alan biri sıralama da kaçıncı olur ?

Cevap verirseniz sevinirim çok önemli

Ben ekpss ye girdim fakat kararsızdım.Sınavdan önceki dönemde pek hazırlanmadım hatta hiç hazırlanmadım sayılır.Ben puanımı hesapladım sorulara ve cevaplara bakarak ösym den fakat iyi bir puan gelmedi tabiki.Hesaplamama göre 68 puan geldi olarak gözüküyor.Peki ben bu puanla atanabilir miyim? sizin düşünceniz nedir.Diyanet bakanlığı düşük puanlara atamalar yaptığını gördüm 66 ya filan sizce ben atanabilir miyim.Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Ekpss de atanabilir miyim hesaplamama göre 68 puan aldım?

Merhaba arkadaşlar sizce atanırmıyım açıkcası sınava çalışmadım gibi bir şey çünkü kararsızdım.Diyanet işleri bakanlığı filan 66 ya 67 ye atananlar oldu sızce ben atanır mıyım bölümüm turizm.

önlisansda 82 ile 85 arası bir puan bekliyorum netlerime göre inşallah olur ya atamalarda daha düşük puanlara alımlar olmuş.

cosmokramer

Dostum kötü haber ama gerçek 90 puanla atanamayan çok kişi var 90 üstü atanır gibi bu durumda

O diğer senelerdeki alımlar için geçerliydi. Artık fazla alım olmadığı sürece 90 altı atanmaz. Hatta belki 95 altı bile atanmaz.

90 puan altı demek istedim. Lise, önlisans, lisans farketmiyor. Alımlar azaldığı için puanlarda yükseldi.

Merhaba arkadaşlar ekpss ortaöğretimden girdim 83 puan aldım %84 zihinsel engelliyim sıralamam 2950 bölümüm çocuk gelişimi fakat yapamıyorum hastalıklarımdan dolayı düz memur olur muyum bilginiz var mı atanır mıyım

Ösym sitesinde 2018 lisans birinci atama puanları düşük bi yanlisık mi var düz memurluk icin

unutku
Lisanstan çoğu kişi öğretmenliğe atandığı için düz memurlukta puanlar düşük görünüyor olabilir.

vkt571 önlisanstan puanım 95 ama mezun değilim henüz bide 2. Tercihlerde atanma şansı değişir mi

Üst Alt