Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
90 bile az .92-93 taban puan. Bana göre. Neredeyse full e yakın olmali kısacası.
Batirdilar sistemi maalesef.
Millet 75le girdi bize 90 bile yetmeyecek.
Ben ekpss ye girdim fakat kararsızdım.Sınavdan önceki dönemde pek hazırlanmadım hatta hiç hazırlanmadım sayılır.Ben puanımı hesapladım sorulara ve cevaplara bakarak ösym den fakat iyi bir puan gelmedi tabiki.Hesaplamama göre 68 puan geldi olarak gözüküyor.Peki ben bu puanla atanabilir miyim? sizin düşünceniz nedir.Diyanet bakanlığı düşük puanlara atamalar yaptığını gördüm 66 ya filan sizce ben atanabilir miyim.Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Ekpss de atanabilir miyim hesaplamama göre 68 puan aldım?
Merhaba arkadaşlar sizce atanırmıyım açıkcası sınava çalışmadım gibi bir şey çünkü kararsızdım.Diyanet işleri bakanlığı filan 66 ya 67 ye atananlar oldu sızce ben atanır mıyım bölümüm turizm.
Merhaba arkadaşlar ekpss ortaöğretimden girdim 83 puan aldım %84 zihinsel engelliyim sıralamam 2950 bölümüm çocuk gelişimi fakat yapamıyorum hastalıklarımdan dolayı düz memur olur muyum bilginiz var mı atanır mıyım