Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'den beklediğimin altında puan aldım. ÖSYM'ye itiraz etmek istiyorum..?

kahraman_2124

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ekpss sınavı sonucu beklediğimin altında düşük puan almışım ösym ye itiraz edersem olumlu sonuç alabilir miyim? sizce..!

Kardeşim öncelikle cevap anahtarının açıklanmasını bekle. Çünkü forumda dolaşan sonuçlara bakıyorum. Mesela Lise düzeyinde bir sorunun cevabı Şeyh Saitti , detaylarıyla anlattım ama Hala Efe diyenler vardı , sınav sonuclarına bakıyorum 70 80 almışlar. Forumda dolaşan cevaplar insanların kafalarını karıştırabilir soru ve cevaplarını görünce hala bir terslik var diyorsan puanda ÖSYM başvuru merkezlerini arayıp bilgi edinebilirsin bu konuda.

Ben başvursanzda olumlu bi sonuç alacağınızı sanmıyorum.Hem bekledğnzden ne kadar düşük geldi? Standart sapmadan dolayıdır belki

sağol kardeşim cevap anahtarı ne zaman açıklanır sence bilgin var mı ?

sorular vs acıklanmıyacagı için kontrol edeemezsin itiraz etsende nekadar oynar belli olmaz ..

en az 80 bekliyordum 72 almışım.ben sınav esnasında genel yetenek sorularını genel kültür bölümüne kodlamıştım son 10 dakika kala bunu farkedip düzlttim.birde tekrar gözden geçireyim derken 4 soru yanlış yapmıştım onları düzlettim.bence sildiğim kodları ve yeni yaptığım kodlar optikten geçerken her ikiside yanlış sayılmış.genel kültürden 21 doğru 3yalnış genel yetenek 8 doğru 11 yalnış

sınava itiraz nasıl edilir

arkadaşlar beklediğinden düşük gelenler yada işaretleyici kullanıp da işaretleyicinin cevapları yanlış anlayıp işaretlemiş olma ihtimaliyle itiraz etmek isteyen varsa nasıl itiraz etmeli ne yapmalı bu arada sınav sonucunun altındaki numarayla sınav sonuç belgesi karşılaştırma sayfası da acılmıyor

Üst Alt