Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss'den memur olduktan kaç ay sonra adaylık eğitimi başlıyor?

ArTe

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Ekpss'den memur olduktan kaç ay sonra adaylık eğitimi başlıyor ? Merak ettim arkadaşlar

Kurumdan kuruma değişir. Hiç eğitim olmama ihtimali de var. Hiç eğitim olmassa aday memurluk 2 yıl sürüyor.

eğitim illa oluyormuş diye biliyorum kanunda var. bi 2 haftalık bir de 1 aya yakın 2 ayrı eğitimden geçiyormuşsun.

Kurumun gönlüne kalmış, mesai içinde de olabilir mesai sonrasında da haftaiçi haftasonu kuurumun insafiyetine kalmış ama uzaklık belli mesafedeyse yolluk alma hakkın çıkıyor gözardı etme süreç bakımından sağlık nedeniyle benim iki yılda kalktı devamsızlık sorunu olmuştu 2 günden fazla devamsızlık yapamazsın yaparsan telafi eğitimi yaptırılar 2 günlük hastayım yastayım olmuyor yani birinci eğitim mesai sonu 5 - 7 arası vermişlerdi 6 ay kadarlık programdı ikinci eğitim de mesai içi 9 - 12 arası vermişlerdi haftasonu sabah - öğle sonrası full ama 3 ay kadar sürmüştü

ben meb hızmetlıye atandım adaylık kursu basladı 2 hafta oldu nısanda bıtıyor

kendınızı kasmayın arkadaslar hayırlı olsun zaten soruları verıyorlar sıkıntı yok sadece devam edin yeter sınavdan ortalama 2 yada 3 ay sonra adaylık kalkıyor

Tundra, 3 ayrı eğitim kısmını açar mısın.

Tundra, 3 ayrı eğitim kısmını açar mısın.

1. Temel Eğitim (Belli Bir Saat Derslerle Aldığın Eğitimden Sonra Sınav Oluyor ve 60 ve Üzeri Not Geçiyor.)
2. Hazırlayıcı Eğitim (Belli Bir Saat Derslerle Aldığın Eğitimden Sonra Sınav Oluyor ve 60 ve Üzeri Not Geçiyor.)
3. Uygulamalı Eğitim (Ders Yok,Çalışırken Aldığın Eğitim, Şefin ve Bağlı Olduğun Müdürün Not Veriyor.)

Sınavlardan Korkmayın.
Dersler ve Eğitim Süresi Kuruma Göre Değişiklik Gösterir.

Memuriyete başlangıçtan tam 1 yıl sonra asaletiniz onanır. Ve başka şehirlerde iseniz istediğiniz şehre atanmak için önünüzde hiçbir engel kalmaz.

Üst Alt