Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'den yüksek puan alabilmek için nasıl ders çalışmalıyım?

Konular
31
Reaksiyonlar
0
selamün aleyküm ben önlisans mezunuyum harita kadastro bu sene paunım 59 küsürat özel sektörde çalışıyorum ekpss puanı yükseltmek istiyorum akşam evde saat 7.30 gibi evde oluyorum nasıl ders çalışmak için rota izlemem gerek ders proğramı hazırlayabilirmisiniz önlisans için ekpss puanı yükseltmek için lütfen gerçekten yükseltmek istiyorum

Merhaba, mümkün olduğunca farklı kaynaktan yararlanmaya çalış. Farklı soru türlerine aşina olabilmek adına olabildiğince bol bol soru çöz. Konu anlatımlı YouTube videoları var, onlardan da faydalanabilirsin.

konu anlatımlı nasıl önemli yerleri not tutacağım ben

videodan

sözellerde

Youtube de benim hocam kanalı var oradan çalışabilirsiniz önemli gördüğün yerleri not alirsin

Bence asıl iş bol bol soru çözmek ve elbette bilmediğin yerlerde konu anlatımlı videolardan veya kitaplardan faydalanmak ama asıl iş soru çözmek dediğim gibi

hiç çalışma ders havasında değilim arkadaşalr moralimde bozuk benim olmuyorsa zorlamanın anlamı yok sınavı bırakcağım herhalde

enginbey8108bence hata edersin bak ben okul okumadım şimdi pişmanım hayal kurcam diye evden dışarı 2 ay boyunca çıkmadım liseyi 3 sefer bıraktım şimdi kendime sövüyorum

Ekpss kitaplarıyla değil kpss kitaplarıyla çalış yalnızca Vatandaşlık farklı onu ekpss kitapları ile çalışırsan daha başarılı olursun ama şunuda unutma lisede 90 önlisans da 85 lisans da enaz 80 almalısın eskisi gibi değil kişi sayısı arttı atama az bide şimdi bu sahde engelli raporu ile sınava giriyorlarmış ekpss girecek kimsenin umudunu kırmak istemem ama çok zor 16 bin lisans düzeyinde sınava giren var 1223 kişi ye kadro açıldı var yap hesapı

poyraz.abi doğru düzgün bile proğramım yok ders proğramı önlisans mezunuyum ben hazırlamasını bilmiyorum çünkü

kitapdan nasıl özet çıkaracağım ben

vatandaşlık için

Benim hocam var YouTube orda ekpss Vatandaşlık yazdın mı ekpss Vatandaşlık dersi anlatan bir hoca iyi ama sen yinede Bi kitap al ekpss Vatandaşlık çünkü kpss den farklı çok konu yok biraz çalıştınmı yaparsın bide şimdi değil bu yılın sonuna doğru güncel olayları konu alan bir kitap daha al faydasını görürsün ben bu yıl ki sınavda yerel seçim tarihini yanlış yapmıştım ki Eğitim fakültesi mezunuyum bunun için güncel konularada önem ver derim

poyraz.abi keyfim yerine geldi şimdi teşekkür ederim abi

ben özet not lazım ders çalışmak için bulamıyorum önlisans için

İslam öncesi Türk tarihinden Atatürk’ün ölümüne kadar çalış

Üst Alt