Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'nin iptal edileceğine dair dolaşan dedikodulara itibar etmeyin!

sedatgedik

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar. ortalıkda bir takım mesajlar geziyor birileri tarafından atılan bir takım mesajlar. mesaj şu:
27.04.2014 Tarihinde düzenlenen EKPSS Engelliler sınavı işitme engelliler sınavları iptal edilmiştir diye.
sakın böyle mesajlara aldanmayın. engelli kardeşlerimizin onurlarını kırıp emeklerini hiçe sayan bir anlık kalplerini ve gönüllerini ümitsizliğe adamasına vesile olan bu zihniyeti ( bu mesajı yayınlayan kişi yada kişileri ) şiddetle kınıyorum... :mad:

zaten bi avuç kişiyiz böyle yaparak bazılar daha fazla kendinden nefret ettiriyor

İlk defa gördüm mesajı resmi olmuyan bu tür söylentilere inanmayalım...

benim kızdığım zaten sınavın iptal olup olmaması değil hiçde umrumda değil isterlerse etsinler. benim kızdığım sinirlendiğim konu şu millet geyik muhabbet ve eğlence arıyor ordada engelli olan kardeşlerimizin onurunu kullanıyorlar. ben buna kızıyorum...

valla böyle bir haber duymadım ama duysaydın onurum kırılmaz ümitlerim yok olmaz aksine çok sevinirdim çünkü anormal zor iğrenç bir sınavdı. çok çalışmama rağmen çok zorlandım. (lisans için konuşuyorum) keşke iptal olsa adam akıllı normal ayarda bir sınav yapsalar yeni baştan

Üst Alt