Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS'ye bilgisayar mühendisliğinden girenler var mı?
bende genel kültürden 8 yanlış 22 doğru, genel yetenekten 1 veya 3 yanlış 27 veya 29 doğru,46-47 net civarı bekliyorum Iğdır ve civarı erzurum, kars,ağrı gibi öncelikl düşünüyorum.
hadi inşallah kardeşim bende diyarbakır ve cevresi düşünüyorum tahminimce bilgisayar mühendisi fazla yok 20 kadro verseler bize hepimiz atanırız insallah tercih zamanı haberdar oluruz birbirimizden
Benim de bu sıralama hakkında pek fikrim yok, ilk defa giriyorum ben de. 70 puanın altında dahi ilk atamalarda yerleşen varmış, 2016 atamalarında. Bu durumda sıralama nerede işimize yarayacak bilmiyorum?
Bu noktada sanırım doğru tercih devreye giriyor hypatiaa Belki 4001 kadroları tercih edildiğinden o dediğin olmuş olabilir hepimiz için hayırlısı olsun
Rica ederim tolgahankiyakli. Keşke daha önce konuşulduğu gibi tercihler için iletişim halinde olsaydık diğer arkadaşlarla. Destek noktasında ihtiyacımız var gerçekten buna.