Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye bilgisayar mühendisliğinden girenler var mı?

ozon_t

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ekpss ye bu bölümden girenler kaç net çıkarıyor paylaşalım ileride tercih yaparken yanlış yapmayalım...

2018 ekpss bilgisayar mühendisleri

Sınava giren bilgisayar mühendisi arkadaslar burda toplanalım sınavı degerlendirelim ve tercih Zamanı birbirimize engel olmayalım tercih yerlerinde

ben bilgisayar mühendisliğinden girdim kaç netiniz var tahmini ve nereleri tercihte ilk olarak düşünüyorsunuz...

yaklaşık 37 38 net civarı bekliorum 82 83 günaydoğu anadolu diyarbakır öncelikli urfa batman mardin düşünüyorum

Kara88

bende genel kültürden 8 yanlış 22 doğru, genel yetenekten 1 veya 3 yanlış 27 veya 29 doğru,46-47 net civarı bekliyorum Iğdır ve civarı erzurum, kars,ağrı gibi öncelikl düşünüyorum.

hadi inşallah kardeşim bende diyarbakır ve cevresi düşünüyorum tahminimce bilgisayar mühendisi fazla yok 20 kadro verseler bize hepimiz atanırız insallah tercih zamanı haberdar oluruz birbirimizden

Kara88

Aynen 15-20 kadro olursa herkes istediği yere atanır inşallah. Buradan tercih zamanında iletişim halinde olalım.

Bilgisayar mühendisi bilgisayar ögretmeni yazılım mühendisi buraya

Arkadaşlar kim ekpss de ne yaptı ne aldı yazalım ve kısıtlı kadroda birbirimize engel olmayalım

78 puanla 59. sıradaymışım kendi alanımızda baktım sadece. Senin nasıl tolga?

Hemen peşindeyim bende 78 puanla 60. Siradayim

Ben ilk defa girdim sınava kaç kişilik kadro açılmış önceki seneler bilen varmı arkadaşlar

Son düzenleme:
Ben de ilk defa girdim. ÖSYM'nin sitesinde EKPSS sınavı duyurular kısmında var kaç kadro açıldığı. 2016 sınavı ile toplamda 55 kadro açılmış

Benim de bu sıralama hakkında pek fikrim yok, ilk defa giriyorum ben de. 70 puanın altında dahi ilk atamalarda yerleşen varmış, 2016 atamalarında. Bu durumda sıralama nerede işimize yarayacak bilmiyorum?

Bu noktada sanırım doğru tercih devreye giriyor hypatiaa :) Belki 4001 kadroları tercih edildiğinden o dediğin olmuş olabilir hepimiz için hayırlısı olsun

Arkadaşlar tercihlerde bilgisayar mühendisi olarak sadece 4531 kodlu alanları tercih edebiliyoruz değil mi ?

Yani ben de öyle düşünüyorum. Buradaki tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse güzel olur. Bir de 4001 ler var.

arkadaşlar şu 7265,7277 ,7263 kodlarında istenenler ayrı bi serfitika falan mı gerektiriyor yoksa dersi geçmiş olmak yetiyormu bilgisi olan var mı ?

Bildiğim kadarıyla bu dersleri aldığını gösteren transkript de aynı işi görüyor. Emin olmak için arayıp sor bence

çok teşekkürler hypatiaa ilk defa tercih yapıyor olmana rağmen çok yardımcı oluyorsun inşallah istediğin olur :)

Rica ederim tolgahankiyakli. Keşke daha önce konuşulduğu gibi tercihler için iletişim halinde olsaydık diğer arkadaşlarla. Destek noktasında ihtiyacımız var gerçekten buna.

Üst Alt