Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye giderken yanımza engelli otobüs kartı alabilir miyiz?

ahuse

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
arkadslar bildiginiz üzre sınav yerleri yakın deil bır saat once orda olmamaız gerekıyor ben otobusle gıdıcem yanımıza engelli otobus kartlarını almak yasakmı cunku sınav gıırıs kagıdında yanınızda bır sey bulundurmayın dıyorlar nasıl olcak bu ıs ben anlamadım bilen lütfen cevap yazsın.

ahuse arkadaşım bence sınav merkezi civarında bir market veya büfe gibi işletmeye bırak sınavdan çıktıktan sonra alırsın kartını

alabilirsin tabi, öyle şeymi olur. Sanki herkesin ewi okulun yanında :D kağıt parada alabilirsiniz.

intiharcicegim arkadsım teşekkur ederim bilgi için. susukun62 ösym yi aradım yanınızda götürebilirsiniz fakat içeri alınmıycak dısarda bır yere bırakın dedıler guvenlık gorevlısı vesaire fakat onlarıda kabul aedip alırsa dediler

Yok artık ya onada kopya yazıcak halimiz yok ya , otobüs kartıyla ne olacak ki.?

Bu kadar abartmayın arkadaşlar alt üstü bir kart kimlik gibi bişey götür kardeşim sende sorduğun sorumu :)

o zaman kimliklerinizi de almayın yanınıza. iyice abarttılar artık

Telefonu götürmek gerekiyor orada emanetçiler varmıdır acaba ? :(

Pantolon kemerine izin var mı ? Bildiğimiz pantolon kemeri !

Sanırım ewimizin anahtarlarını artık götürebiliyoruz, Daha önce bir ösym sınavında ewimin anahtarı yanımda diye sınava almamışlardı, Bende bir yere saklamıştım öyle girmiştim sınava! Birileri bunların zırvalıklarına dur demeli, Otobüse ücretsiz biniş kartını sınava almamanın anlamı nedir, anlamak mümkün değil?

ygsye girerken engelli otobus kartımı almadılar polise bıraktım sorun olmadı bukadar büyütmeye gerek yok polise rica edersin verirsin. Başı örtülü kız ösym sınavında kulaklığı takmış kopya cekerken yakalandı haberleri izliyormusun hiç adamlar bizim hakkımız yenmesin diye alıyor bu önlemleri biraz daha titiz olmamız lazım....

Arkadaşlar. Sakın olaki cep telefon + başka bir kağıt ( boş bile olsa ) + bir kitap ( roman bile olsa ) götürmeyin... görevliler yanlış anlayıp yada inat edici tavırlar sergileyip sınavdan men ederler... siz herşeyi ile işinizi garantiye alınız...

OzİStar;

emanetciler vardır. cevredeki dükkanlar. hatta bazı okullarda kapı nöbetci görevli oluyor o emanet alıyor eksra üçret ile...

Sınav giriş belgesinde kimlik ve diğer kartlarla ilgili bir kısıtlama yok ki?

beyler ben anneme rica ettim donuma cep dikti. tam kamışın üzerine denk gelecek şekilde otobüs kartı cebi yaptırdım. onunla girdim bugün. ee polis ceplere bakiyo en fazla o yuzden sıkıntı yoktu.

Neden dünyayı engelliler yönetsin diyorum biliyormusunuz :) işte bu sempatik telaş ve stresleriniz yüzünden :)

Üst Alt