Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye girebilmek için hangi hastaneden nasıl bir rapor çıkartmalıyım?

maske123

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum yıllardır işsizlikten dolayı bir türlü atanamak beni ruhsal olarak çok yordu 2017 yılından beri ara ara ataklarım oluyor piskologa her gittigimde ilaç yazıp gönderiyordu tabi bazen kendi kendime doktor ne anlar senın derdimden diyordum geçen durumum ile ilgili araştırma yaparken ekkpss girip atanabilirmiyim fikri doğdu şuan çapada tedavim sürüyor bu konuyu doktora nasıl izah edebilirim hastaneye rapor için geliyorum zanneder diye çok korkuyorum evet rapor versinler diye gidiyorum ama hayata dair bi umut istiyorum ama herhangi farklı bir isteğim yok sadece atanmak istiyorum herhangi bir vergi indirimi vesaire istemiyorum sadece atanmak hayatımı düzene sokmak istiyorum tercübeli arkadaşlar varsa bilgi ve tercübelerindden faydalanmak isterim teşekürler
bana ön yargılı yaklaşmalarından çok korkuyorum

şuan çapada tedavim sürüyor bu konuyu doktora nasıl izah edebilirim hastaneye rapor için geliyorum zanneder diye çok korkuyorum evet rapor versinler diye gidiyorum bana ön yargılı yaklaşmalarından çok korkuyorum

Hoş geldin, ilk söyleyeceğim şey kafandakilerle ilgili olacak. Seninle ilgili kimin ne söylediğinden hiçbir şekilde etkilenme. Devletin sana tanıdığı "hukuki" hak yüzünden seni yargılamak kimsenin hakkı değil. Öncelikle bunu aşabilmen gerek.

Rapor hususunda ise, hastaneden "engelli raporu" almak için randevu istediğinde kimseden "neden ekpssye mi gireceksin bakalım?" şeklinde bir cevap almayacaksın merak etme :)

Bir rahatsızlığın/hastalığın var ise bunu resmiyete/rapora döktürmek senin en doğal hakkın. Gidip torpil istemiyorsun zaten unutma.

Sadece randevu ve rapor alım süreçlerini araştır, sonra da harekete geç.

Doktor raporundan alıntı yapıp yazıyorum

''Kurul toplantısında yapılan değerlendirme sonucunda BTA Psikotik ( bozukluk tedavi ile kısman düzelen) ve majör depresyon tanıları düşünüldü ''
cevap işinde teşekkür ederim malum forumu yeni kullandığım için yeni cevap verebiliyorum
yukarıdaki tanı ile rapor alma ihtimalim nedir acaba

Üst Alt