Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss'ye gireceğim. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor, bilgi verir misiniz?

okan20

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Ön lisans mezunuyum. Ön lisans kpssye 2 kere girdim. Yaptığım trafik kazasında oluşan durumumdan dolayı ekpssye girebileceğimi düşünüyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum sayın forum üyelerinden bilgilerini rica ediyorum.
saygılar

İlk önce engelli raporu almaniz gerekiyor engelli raporu veren hastanelerin birine müracaat edin ve ordan alacağınız rapor orani yüzde 40 ve üstü olması gerekiyor yüzde 39 alsanız engelli statüsüne giremiyorsunuz ve sonuç olarak ekpss sınavınada giremezsiniz okan20

Teşekkürler desperado Sağ gözüm görmüyor ve sağ kolumda işlev kaybı ve şeker hastalığım var rapor verirler diye düşünüyorum. Bunun durumunda başvuru vs durumları için ne yapmam gerekiyor?

okan20 raporunu aldıktan sonra şimdilik yapman gereken 2018'de yapılacak olan sınava hazırlanmak okan kardeşim. Sınav başvuruları başladığı zaman izlemen gereken yol hakkında daha sağlıklı bilgi alabilirsin. çünkü şimdiden ne söylesek erken olur. Türkiye'nin içinde bulunduğu durumdan dolayı normal prosedür izlenmeyebilir.

Öncelikle heyete girin ve raporunuzu alın, dilerseniz vergi indiriminide halledin. Sonraki süreç zamanı gelince buralarda paylaşılır. Tabiki ders çalışmayı ihmal etmeyin. Geçmiş olsun.

ankiloz

Sınavdan sonra artık mülakat yapılacak deniyor böyle birşey duydunuz mu, normal prosedür izlenmez derken bunu mu kastediyorsunuz ?

Ekpss hakkımda bilgi acil yardım

Arkadaşlar merhaba
Ekpss bende başvurmak istiyorum nereye başvuracagım allah rıZası için yardımcı olabilirmisiniz?

İlk defa EKPSS'ye gireceğim

Merhabalar,

Ben Lisans mezunuyum(İktisat) ve ilk defa EKPSS'ye gireceğim. Ancak sınava hakkında hiçbir bilgim yok, normal kpss gibi iktisat alan sınavı falan oluyor mu?

Hazırlanma, başvuru ve hangi derslerden sorumlu olduğum konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

(engelim %41 oranında ve gözden)

Sınav 2018 Nisan ayında yapılacak.. Görme engeliniz varsa görme engelliler grubundan sınava gireceksiniz.. Lisans mezunuyum demişsiniz.. Piyasada Ekpss lisans ya da normal kpss lisans kaynak kitaplarına çalışın yeterli olacaktır..

Ekpss normal kpss gibi alan ya da bölüm gibi ayrılma yok.. Tek oturum var.. Öğrenim durumunuza ve engel grubunuza göre soru kitapçığı dağıtılacak ve sınava girmiş olacaksınız.. Sonuçlar açıklandığında eğer kendi alanınızdan bir kadro açılırsa ona tercih yapacaksınız.. Genellikle kendi alanınız olduğu için normal puanla bile atanırsınız.. Eğer kendi alanınızdan kadro açılmazsa normal memurluğu ya da hizmetli memurluğuda seçebilirsiniz.. Tamamen size bağlı

Üst Alt