Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye Girecek Bilgisayar Programcılık Mezunlarının Atanma Şansı..?

AS21

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar EKPPS de atanma sansimiz ve atanmamiz icin alabilecegimiz minimum puan durumu nedir ?

Merhaba

Bir bilgim yok fakat bende bilgisayar programcılığı mezunuyum bende bu bilgileri öğrenmek istiyorum

Merhaba arkadaslar EKPPS de atanma sansimiz ve atanmamiz icin alabilecegimiz minimum puan durumu nedir ?
Uzun zamandır nerelerdesın sen :) Bende Radyo Televizyon Programcılığı Mezunum. 75-80 gibi bir puanla atanırız :) Max 40 net yapmamız lazım ...

Bilgisi olan arkadaşlar bu konuda bilgilendirirlerse bende memnun olurum

tanısıyoruz. Karabükten beni hatırla Bilgisayarcı mehmet :) senın sitende takılıyoduk bi aralar.
Kaç puanla son noktayı koydular bılmıyorum ama 67lere düştü puanlar.

bilgisayar programcılğı 1.sınıf öğrencisiyim. lise mezunu olarak sınava kayıt yaptırdım ama ne kadar puan almam lazım ortalama? diyelim ki atandım okul bitince bir faydası olur mu acaba?

FaCia;
Evet evet hatirladim seni cx575 miy di memo :) hic rahat durmazdin :) Nickin de seni tarif ediyor tam Facia :)))

aslan2695;
Lise mezunu olarak atanabilmen icin ortalama en az 80 puan alman lazim...Eger ki atanirsan ve okul bittikten sonra Tekniker olarak devam edebilirsen tabiki faydasi olur maasin yukselir...Ayrica emekli olunca da iyi maas alirsin...

FaCia;

Gorunce selam soylersin konu dagilmasin sonra grsrz...

benn de bilgisayar programcılığı mezunuyum

Bilgisayar Teknolojileri ve programlama mezunuyum ömss den 76 aldım. İkinci tercihlerde ankaraya ya yerleştim. İlk yerleştirmelerdede şansım vardı fakat Ankara dışı olmasını istemedigim için yazmadım. DAha düşük puanla farklı illere yerleşenlerde vardı yani.

sannem önlisans olarak mı atandın çalıştığın kurumda yaptığın işten bahsedermisin

sanemm;

Bu bolum hakkin da alinan kadro sayisi, atanan kadro sayisi ve acik kalan kadro sayisi hakkin da bilginiz varmi ? Ayrica en yuksek ve en dusuk kac puanla kapatildi bilgilendirirseniz veya bilgilendiren biri olursa sevinirim...

sannem önlisans olarak mı atandın çalıştığın kurumda yaptığın işten bahsedermisin
Önlisans mezunu olarak girdim sınava bilgisayar işletmeni olarak yerleştim. Tübitak ile ortak yürütülen bir projenin içindeyim. Şuan tübitak sorumlulugunda bize egitimler vererek teslimata kadar ögretmeye çalışacaklar. Şuan bol bol egitim görüyoruz aslında projeyi anlamaya çalışıyoruz.

Bu bolum hakkin da alinan kadro sayisi, atanan kadro sayisi ve acik kalan kadro sayisi hakkin da bilginiz varmi ? Ayrica en yuksek ve en dusuk kac puanla kapatildi bilgilendirirseniz veya bilgilendiren biri olursa sevinirim...
İstatiksel olarak çook aklımda kalan bir şey yok aslında bilen arkadaşlar yazarsa daha dogru olacaktır. Fakat şunu diyebilirim ki bizim bölümümüz diger bölümlere göre çokk üstlerde bana göre. Bölümümüz geregincede evrak işinden çok teknik işlerin içinde oldugumuz için daha rahat oıluyor. Gitmek isteyenler olursa şehir dışı yurt dışı görevleri oluyor. Güzel yani ben çook memnunum. :) Umarım isteyen herkeze nasip olur.

sanemm;

Bencede bilgisayar programcilik bolumu (Tekniker) iyi bir bolum...Kendi alanimizda calismamiz bizi daha mutlu edecektir...Mesela suan ben kamu bankasinda memur olarak calisiyorum fakat kendi alanimla ilgili hic bir is yapmiyorum...Kendi alanimiz da atanirsak kendi isimizi yaparsak bence cok daha iyi olacaktir...Ayrica Yurt disi ve Sehir disi gorevleri tam benlik :)

Cevaplariniz icin tesekkurler...

Üst Alt