Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Uzun zamandır nerelerdesın senMerhaba arkadaslar EKPPS de atanma sansimiz ve atanmamiz icin alabilecegimiz minimum puan durumu nedir ?
Uzun zamandır nerelerdesın sen![]()
Bende Radyo Televizyon Programcılığı Mezunum. 75-80 gibi bir puanla atanırızMax 40 net yapmamız lazım ...
FaCia;
Evet evet hatirladim seni cx575 miy di memohic rahat durmazdin
Nickin de seni tarif ediyor tam Facia
))
Aynen o benım işteWEGA ile senı konustuk qeçen senı sordu oda buralarda takılıyor
Önlisans mezunu olarak girdim sınava bilgisayar işletmeni olarak yerleştim. Tübitak ile ortak yürütülen bir projenin içindeyim. Şuan tübitak sorumlulugunda bize egitimler vererek teslimata kadar ögretmeye çalışacaklar. Şuan bol bol egitim görüyoruz aslında projeyi anlamaya çalışıyoruz.sannem önlisans olarak mı atandın çalıştığın kurumda yaptığın işten bahsedermisin
İstatiksel olarak çook aklımda kalan bir şey yok aslında bilen arkadaşlar yazarsa daha dogru olacaktır. Fakat şunu diyebilirim ki bizim bölümümüz diger bölümlere göre çokk üstlerde bana göre. Bölümümüz geregincede evrak işinden çok teknik işlerin içinde oldugumuz için daha rahat oıluyor. Gitmek isteyenler olursa şehir dışı yurt dışı görevleri oluyor. Güzel yani ben çook memnunum.Bu bolum hakkin da alinan kadro sayisi, atanan kadro sayisi ve acik kalan kadro sayisi hakkin da bilginiz varmi ? Ayrica en yuksek ve en dusuk kac puanla kapatildi bilgilendirirseniz veya bilgilendiren biri olursa sevinirim...