Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye girecek fizyoterapist var mıdır acaba?

Ortalama kaç fizyoterapist giriyor acaba sınava ? Geçmiş yıllara bakıldığı zaman bir rakam var mı elinizde ?

Ben önlisanstan katılacam ama arkadaşım lisanstan girecek sizlerle iletişim kurmasını söylerim mutlaka

Ftt ciler toplanın sayımızı bilelim

Fizyoterapist olarak 6 kadro açıldı 1 kişi yerlesti 5 tane kadro bos kaldi görmüştür ilgilenen 👍🏻

Koca sınava 1 tane mi Fizyoterapist girmiş ? Ya da neye göre 6 kadro açıyorlar ki..

çağrı45 dostum sınav nasıldı ? Bizim eleman biraz sıkıntılı... ort. 36 neti falan var sanırım.

Ne düşünüyorsun peki ? Muhtemelen ilk atama da sen atanırsın arkadaşın şansı var mı?

İnşallah kardesim ...hic belli olmaz... biz de alımlarda ortalama bir sayı olmadığı için tahmin etmek zor ...olur ama büyük ihtimalle

arkadaşlar merhaba önemli bir sorum olacak sizin branş sıralama kodunuz 4263 mü?

Branş bazında ki kodu bilmiyorum ancak arkadaşım 17. sırada gözüküyor. Atanma ihtimali var mı ki ?

Şunun için sordum , branş sıralaması lisans ve önlisans aynı kod üzerinden yapılmışsa atanma şansı var yoksa yılda max 7 atama yapıldığını var sayarsak 2020 de sıra gelir, eğer siz fizyoterapi lisans bölümü mezunuysanz koda bir bak daha kesin konuşalım

demek ki kodlar ayrıymış. 2016 dan bu yana toplamda ortalama 20 fizyoterapist atanmış sabredersnz büyük ihtimalle atanırsınz

mrb lar branş olarak sadece 8344 ü mü secebiliyoruzz 3185 farklı mı branş olarak teknıker ve fizyoterapistler ayrı olarak mı degerlendırılmiş sıralama da

8344 - FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON
3185 - FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON
Bu 2 si Lisans kodları ,buradan mezun olanlar Fizyoterapist Unvanıyla mezun olup Lisans Fizyoterapist kadrolarını seçebilirler.Aranan niteliklerde bu belirtilir zaten .Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans programından mezun
olmak diye.
Önlisans mezunları Fizik Tedavi, Fizyoterapi,Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Hidroterapi önlisans programlarının birinden mezun olmak.5336 4263 9279 1198 Nitelik kodları vardır Lisansdan farklıdır.Fizyoterapist olarak kadro açılmaz Fiziktedavi Teknikerleridir.
Branş sıralamasında Lisans ile önlisans mezunlarının sıralaması farklıdır.
Lisans mezunları olarak 8344 - FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON -3185 - FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON Farklı kodlaralara sahip olsada 2 side Fizyoterapiyi seçebilirler.

iki side aynı ise sıralama ları neden farklı ve hangısı gecerli olacak osym ikisini birden istiyor fıye bılıyorum

Mezun olduğun okulun Nitelik kodundaki farklılıktan dolayı farklılık gösteriyor.Sonuçta iki bölüm mezunu da Fizyoterapist ve ikisi de aynı alanı tercih edebilir.

Arkadaşlar merak ettiğim bir durum var. Şimdi olurda atanırsak.. Eş durumundan veya 1 kereye mahsus istediğimiz bir hastaneye atanma durumumuz olabiliyor mu?

Engel durumundan dolayı tayin isteme hakkı elbette ki var. Sağlık Bakanlığı ,Meb kadar hızlı tayin vermesede mevzuata göre tayin isteyebilirsiniz.

Arkadaşlar yeni kadrolar ile ilgili iletişime geçebileceğim Fizyoterapist arkadaşım var mı acaba ?

Merhaba Muhammet bey size bir soru sormak istiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum, benim engel raporumda ağır işlerde çalışamaz ve ince beceri gerektiren işlerde çalışamaz ibaresi mevcut el titremesi var bir miktar sınava gireceğim fizyoterapistim eğer kazanırsam atamamda bir sorun yaşarmıyım bir bilginiz var mı? Teşekkür ederim 🙏🏻

Arkadaşlar merhaba sağlık bakanlığına atandım raporum tam bağımsız süresiz rapor ama çalıştırılamayacağı alan boş evrak tesliminde bu sorun olur mu rapor yenileme istiyorlar mu çünkü randevu çok zor alınıyor

Üst Alt