Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss'ye giren memurlarda atama nasıl olacak?

mustafa58

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 14 yıldır Sağlık Bakanlığında Memur (hizmetli) olarak görev yapıyorum görevde yükselme sınavı çok nadir açıldığından dolayı VHKİ kadrosuna atanmak için EKPSS ye girerek 80,27 puanla 629. sırada yer aldım (ön lisans). merak ettiğim konu memurların atamalarının ne şekilde olduğu, istifa etmek mi gerekir yoksa muafakat usulüne göre mi olacak ve memur olmak atanmak için avantaj mıdır dezavantaj mı? konu ile ilgili Aile Sosyal Pol. Bakanlığını aradım kimseye ulaşamadım İl müdürlüğünü aradım onların da hiçbir fikri yok, en sağlıklı bilgiyi nereden alabiliriz...

İstifa etmeyeceksin muvafakatname ile geçiş yapacaksın

peki sınava müracaat ederken devlet memurumusunuz şeklinde bir soru vardı evet işaretlettim. bu ne içindi acaba, açıktan atananlardan farklı olarak ayrı bir sıralmaya mı alınıyoruz yani halihazırda memur olmak iyi mi kötü mü bunu anlayamadım.

Başbakanlık iletişim merkezini ara yada online form doldur gönder.

mustafa58,
Tercih sonrası diyelim ki MEB e VHKİ olarak atandınız. MEB e evraklarınızı teslim edecek ve bekleyeceksiniz MEB, SB ile yazışma yapacaktır. Tarafınıza yazılı olarak şu tarihe kadar MEB de göreve başlamanız gerekli diye bildirilecektir.

Üst Alt