Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye giren Paramedik var mı?

Hiç görmedim çünki paramedic bölümünü okumak için sağlık şartı oluyor umarım atanırsınız hayırlı günler.

Paramedik okuyana denk gelmedim hicbi engelli sayfasinda.ama anestezi var.umarim hepimiz ataniriz.

EKPSS 3. atama olmalı!

2018 yılında sınava girmeden önce 2016 yılı sınavına girenlere atama yapmışlardı ve bundan öncekilerdede hep 3 atama olmus 2018lere mağduriyet oluştu

engelli paramedikler buraya alımlar hakkında!!

arkadaşlar kaç kişiyiz ocakta alım olacağını düşünüyor musunuz?

Paramedik E-KPSS

Arkadaşlar engelli olarak E-KPSS ye giren Paramedik (İlk ve Acil Yardım) Mezunu varsa bu başlık altında puanlarımızı konuşalım. Benim 81.85

Ben attyim 2018de girdim alan bekledim alım olmadı. 85.2 aldım

Merhaba bende paramedik olarak sınava girdim puanım 83,90 siz mezun oldunuz mu bide özel değilse engeliniz nedir acaba

Zehra2421

Merhaba ben 2015 yılında mezun oldum sınava ilk defa girdim E-kpss den 81.85 aldım engel durumum bipolar bozukluk 5 yıldır tedavi görüyorum. Siz mezun musunuz peki ve çevrenizde sizden başka E-kpss ye giren Paramedik tanıdığınız var mı?

sağlık kadrosuna mı yoksa düz memurluğa atanmak istiyorsunuz hangisini başa yazacaksınız arkadaşlar

paramadik ve Att olarak alım yapılmadı hiç bu tercihlerde durum değişir mi bilmiyorum. Normal kpss den tercih edebilirdiniz. sınava girdiyseniz.

Zehra2421
Sağlık memuru ve Sağlık teknikeri, fizyoterapist, biyolog, psikolog olarak çoğunlukta kadrolar vardı. dediğim gibi ben paramedik ve att olarak görmedim. paramedik ve att değilde başka sağlık kodu içinde olabilir alımları.

Nurtan
3005 kodu ile paramedik alındı
Geçen yıllarda yani 3005 nitelik kodu ambulans teknikeri alındı
Yani 3005 nitelik kodu ambulans teknikeriydi sanırım

Arkadaşlar ben böbrek nakli oldum. Engelim bu. Att yim 2025 mezunuyum. 2018de sınava girdim. Çevremde giren yok. Ben 85.2 aldım sıralamam şu an 7.

SMqa5.png

bu paramedik alımlarına göre ilerdeki alımlar sizce nasıl olacak?

prmramazan
Bilemiyor insan inşallah o dolmayan kadrolar açılır. Bu arada ramazan hocam siz mezun musunuz?

EKPSS 2018 paramedik kaç puan aldınız

Arkadaşlar 2018 te paramedik olarak ekpss ye giren arkadaşlar puaninizi yazar mısınız

Üst Alt