Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye girene kadar 2022 maaşına başvurabilir miyim?

birkan1907

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Herkese.

Benimde psikolojik yaşadıgım sorunlar nedeniyle doktorum iş erken emeklilik vs gibi haklarından yararlanmam için rapor almamı önerdi. Düşündüm Taşındım ve almaya karar verdim heyete girdim vs ve haftaya çarşambayı bekliyorum sonuc için. Baya araştırdım haklarınıda iyi olan çok şey var. Yada yoksa bana mı öyle geliyor bunlar veya arkasındada kötü şeyler varmıdır çıkar mı? Ayrıca şuan işsizim. Raporu aldıktan sonra sizce ilk olarak EKPSS Sınavını bekleyene kadar 2022 aylık maaşını bağlasam olurmu ve Raporu aldıktan sonra ilk başvurmam, yapmam gereken yararlanabilecegim şeyler nelerdir nerelerdir???

Yardımcı olursanız Sevinirim Sevgiler herkese..:eek: :)

Raporunuz %40 ve üzeri olursa engelli haklarından yararlanabilirsiniz. Raporunuzu aldıktan sonra 2022 maaşı için başvuru yapabilirsiniz, gerekli şartlar ve evraklar için https://www.engelliler.biz/forum/20...su-icin-gerekli-belgeler-ve-surec-guncel.html linkteki konuyu okuyabilirsiniz.

Raporunuz %40 ve üzeri olursa ekpss sınavına çalışın zaman kaybetmeyin, puanınız ne kadar yüksek olursa atanma şansınız da okadar fazla olur.

Life teşekkürler benim doktorum %45 verdi sonucu haftaya alıcam işte. sürekli iş değiştiriyorum girip çıkıyorum doktorum ondan dolayı tavsiye etti bu raporu peki maaşı ne kadar sürede bağlayabilirim bilginiz var mıı

1 - 2 ay içinde bağlanır

anladım başka popüler yararlanılan hakları neler var en başta olmak üzere

Aşağıdaki indirimler gibi birçok hakkınız vardır.

Su İndirimi : Her belediye su indirimini en az %30 oranında uygulamak zorundadır. Bulunduğunuz ilin belediyesine giderek indirimden faydalanabilirsiniz.

Cep Telefonu Hizmetlerinde : Turkcell, Avea ve Vodafone' da engellilere özel tarifeler mevcuttur

Şehir İçi Ulaşım : Belediye otobüsleri,Metro seferleri, TCDD ve Deniz Yollarının şehir içi seferleri ücretsizdir.

Şehirler Arası Otobüslerde İndirim : %30 indirim mevcuttur. Refakatçi indirimi yoktur.

THY İndirimi : %25 indirim mevcuttur.

Araç alımında Ötv ve Mtv muafiyeti

Engelli Araç Park Kartı

Gelir Vergisi İndirimi

Anladım çok teşekkür ederim sonucumu alayım tekrardan yardım için yazarım sağolun

Rica ederim, kolaygelsin

Üst Alt