Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss'ye girip yeniden atanmak için yeni rapor almak mı gerekiyor?

shure

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
2
Selam arkadaşlar benim engelli raporum 2014 tarihli süresiz ve hali hazırda VHKİ olarak çalışıyorum. Ama sosyoloji diplomam olduğu için olur da şehrimde açılırsa kadro yükseltmek için yeniden sınava başvuru yapmak istiyorum. Ösym sisteminde raporum var.

Benim atanmam için yeni bi rapor almama gerek var mı?

O biraz kuruma bağlı birde yönetmeliğe eğer sen 2014. Yılında raporu aldın 2020 bir engelli raporlarıyla bir yönetmelik değişti ozaman kesin isterler

Kurum raporu beğenmeyip benden yenisini isterse oranım düşerse ne olur? Korkum bu o yüzden sordum aslında soruyu. Eski memuriyetim yanıyor mu?

Benim bildiğim eski memuriyetin yanmaz çünkü verilen hak geri alınmaz. Eğer oranın düşürse atamanı yapmazlar çünkü sen örneğin 2014 yılındaki özürlülük oranına göre engelliydin yüzde 40 raporun vardı ama suanki şartlarda engelli değilsin oranın düştü

Teşekkür ederim hocam. Eski hakkım yanmıyorsa sevindim. Bu devirde memuriyet yakılmaz ekonomik şartlar malum.

@shure,
ÖRNEĞİN, Mesela benim rapor oranım "0" a düştü diye memurluğumda ve engelli olduğumda hiç düşmüyorya.
BEN GENE ENGELLİYİM GENE ENGELLİYİM.

Üst Alt