Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS'ye girmek için emekliliğin iptali gerekir mi?
Bir tanıdığım emekli 40 yaşında ekpss ye girip kazanamazsa yeterli puan alamazsa emekliliği gider mi ekpssye girmek için emekliliği iptal mı etmek lazım ?
Devlet memuru olabilmek için tabiki emekli olmamak gerekir.
Memur olacağım diyede insan emekliliğini yakar mı yakabilir mi bilmiyorum...Mantıklıda değil gibi.
Emekli kişiler memur olamaz iptal ettirse dahi
Malulen emekli ise iptal ettirebilir
Engelli emeklisi ise ettirse dahi memur olamaz
Sırf bu nedenle emekli olmadım
Arkadaşlar eğer kişi vergi indiriminden emekli olduysa e kpss girip memur olabilir . Ancak emekliliğini iptal ettirir memur olabilir . Kişileri yalnis bilgilendirmeyiniz . Emekli aylığını kestirip memur olarak hayatına devam eder.
Arkadasim sizli sordunuz bu konuyu 170 bunu anlamadim.engelli emeklisinin ataması iptal olmus diyorsun da: emekli olan birinin sınava girme hakkını nasıl vermişler onu sordunuzmu? Yüzlerce binlerce kişi ücret ödüyor. Bunun cvbinida bir sorun o 170 den öğrendiğiniz kişiye
Beyefendi yazdıklarımı iyi okuyun ben nerden bilebilirdim devletimi yim ben sınav hakkı vs verdiklerini
Ben 170e sorabilirsiniz diyorum
Ve ilgili kanunu link olarak koydum ben sırf bu nedenle emekli olmadım
Buraya da birisi konu açmıştı atamam bu nedenle iptal oldu diye