Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye girmeye hak kazanan, normal KPSS ye de girebilir mi?

alopes

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
geçen hafta sormuştum kimseden yanıt gelmedi...

Emss başka normal kpss başka birbiriyle alakasız iki sınava girebilirsiniz.sorun yok

girersin ben özellikle kpss ye çalışıyorum..ekpss de her kadro açılıyor. kpss olmazsa son çare ekpss benim için.

ben her ikisine birden hazırlanıyorum kpss için engel yok ben haftaya cumartesi izmir konak halk eğitim ekpss kursuna gidecem ekpss sınavından 1 gün sonra konuları sıfırlayıp kpssye hazırlanacam tabi kpss çok zor ama ekpss en basiti kpssden rahat 70 alınır ama ekpssden rahat 80 alınır hatta daha da fazlasını alabilirsiniz mesela ben çok rahat 85 aldım ama yanlış tercihden dolayı atanamadım ama bu sefer ilk tercihimi doğu illerine yapmayı düşünüyorum büyük şehirleri pek düşünmüyorum çünkü puanları aşırı yüksek bu arada ekpss yada kpssde atanırsanız tavsiyemdir ygsye girip 2 yıllık açıköğretim okuyup kıdeminizi artırın derim ilerde emekli olursanız kıdem artmış olarak belki yüksek emekli maaşı alabilirsiniz ygsyede engelli olarak girelim 100 puan yeterliymiş ygsde hepinize başarılar dilerim

sağol arkadaş, aydınlattın. Zaten lisans mezunuyum. sos. bil. öğretmenliği ve önlisansım işletmecilik. ama öğretmenlik yapmak istiyorum. size de başarılar dilerim.

sağol arkadaş, sos. bil. öğtr. mezunuyum. ön lisans işletmecilik. öğretmenlik yapmak istiyorum. çabam bunun için. sağol, başarılar dilerim.

sağolasın, teşekkür ederim. önlisansım işletmecilik, lisansım sos. bil. öğrt. öğretmenliğe atanmak için çabalıyorum. size de başarılar dilerim.

Üst Alt