Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye hangi ilde gireceğime dair değişiklik olabilir mi?

fcbülent

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
ekpss için başvurdum arkadaşlar ve yalnız bir sorunum var ben ığda yım sınav adresi için ığdırı yazdım sıkıntım istanbula gidebilirim tam belli değil ama önümüzdeki günlerde sınav olunca istanbulda girme şansım varmı nasıl düzeltebilirim bu sorunu diyelimki istanbula gittim tekrar sınav için ığdıra gelmem gerekece

sitede günceelleme acık hala ama sen genede sor bence.

Son düzenleme:
ekpss adres değişikliği

arkadaşlar mrb ben ömss ye istanbulda girdim ikamet adresimde istanbuldu ekpss başvurduğumda ığdırda idim 3 aylığına tatile geldim nüfustan ığdıra kayıt olup ekppsye başvurdum adresimide ekppsde ığdır olarak yazdım başvuru formunda ve ığdırda sınava gireceğim.sınav bittikten sonra tekrar istamnbula döneceğim dolayısıyla adresimi nüfustan tekrar istanbul olarak değiştirceğim sorum şu adres değiştirmem sorun olurmu.gerek atamalarda gerekse diyelimki atandım evrak yazışmalarına??

Mühendis'in dediği gibi bir sorun olmaz belki evrak gönderirlerse verdiğin adrese gönderirler onu da zaten takip edersin ..

Üst Alt