Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye hangi kategoriden gircem?

Konular
35
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar % 92 raporum var bacaklarımda kalça protezi var rapor alırken psikiyastri doktoru % 50 werdi
ömys kağıdında engel bilgisinde zihinsel yazıyor ama oran yok bu durumda hangi kategoriye gircem

zihinselden giriceksin kağıtta ne yazıyorsa odur

genelden gireceksin psikiyatri hastaları ruhsal oluyor

benim yüzde 48 işitme engeli raporum var 2012 ömss sorularına baktım ben iki tane işitme engeli kirapçıgı var farklı olarak ben hangi alandan girecegim genel görme işitme mi yoksa işitme mi ? ilköğretim öncesi değil işitme kaybım daha snradan oldu

sonradan olduysa genel görme işitme alanından greceksin bende ordan giriyorum

sana nasıl zihinsel engelli raporu veriyorlar ya ????? kalça protezim var demişsin sınav kağıdına zihinsel engelli yazıyor demişsin üçkağıtçımısın ?

banada zihinsel yazdilar oysa benimkisi ruhsalmis benim raporda yazmiyor sadece tani var doktor ruhsal dedi genel olmasi lszim aile ve sisyal politikalari aradim yapacak bisey yok dedi artik zihinselden girecem ins sorun olmaz dua edin.

ösym inceleyip yanlış olanlarınkini düzeltip sms yle bilgi veriyorlar şahsa hiç kaygılanmayın

isyanımkendime ösym belirlemş üçkağıtçılıkla alakası yok

ataseven;

ruhsal tanıyı nasıl koyuyorlar tedavısı varmı 6ay-1sene hap iç oyle gelmı dıyolar, yoksa hemen P raporu verıyolarmı .ayrıntılı bılgısı olan varsa yazsın lutfen...

Üst Alt