Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye internet üzerinden başvuru yapan arkadaşlar var mı?

serap_25

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, başvuru tarihinde hastanede bulunmam nedeniyle başvurumu oradan yapmaya çalıştım sanırım eksik yaptım.Konuda bilgisi olanlar varsa paylaşırsanız sevinirim.. önce hastanenin ptt şubesinden 25 sınav ücretini yatırdım. sonra ösym adresinden ilgili sınavı seçip başvurumu yaptım bugün aday başvuru formu olarak farklı bir formla karşılaştım ( pembe tek sayfalık bir form) Bunudamı doldurmam gerekiyordu ?

2012'de ömss'ye katılmış mıydınız?

o zaman yeterli olur,

daha sonraki eğitim ve engel durumu değişiklikleri olmuşsa dilekçe göndererek halledebilirsiniz ösym'ye.

önceki raporumda oran % 70 ti şimdikinde ise % 79 bunun için bilgi vermeme gerek varmı ? teşekkür ederim. hepinize başarılar

oran değişimini bildirme zorunluluğunuz yok zaten daha önce sınava girmişsiniz online başvurunuz yeterli. osym sitesine girerek başvurunuzu görüntüleyebilirsiniz.

Benimde oranım değişti 3-4 kere aradım sordum sadece oran değişmişse sorun değil dediler zaten sistemde oran görünmüyormuş, engel durumu değişmişse (daha önceki durum ortopediydi ek olarak rapora işitme eklenmişse) veya engel grubu değişikliği varsa bildirmek gerekiyor dediler.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum BAŞARILAR DİLİYORUM.

Üst Alt