Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye kaç kişi önlisans statüsünde girer?

HATAYLI...

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 66.000 kişinin acaba kaç kişisi önlisans olur bilgisi olan varmı cevap yazarsanız sevinirim

Pardon nerden aldınız bu bilgiyi bu kadar az olurmu sizce

66000 başvuru olmaz bana sorarsanız 35000 i geçmez neden derseniz atanan arkadaşlar bir kez daha sınava alınmayacak buradan 80 ve üzeri alan arkadaşlar ilk atamada 75 ve üzeri alanlar 2. atamada 3. atama olursa 60 lara düşer ben atandım inşallah sizlerde atanırsınız devlet dairesinde çalışmak güzel zevkli yorucu değil rahat özel sektörde aldığınız maaşlardan fazlasını alırsınız sonra emekliliğiniz garanti olur Allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşlar kolay gelsin inş. iş arkadaşı olarak sizleri de aramızda görmek isteriz...:eek:

Ayşe islamın yaptığı açıklamada sınava girecek kişi sayısı 66.000 miş

basın açıklaması ile 66.000 olduğu bildirindi. ama sorun şurda okuyan önlisanslı arkadaşlar var okuyupta bu sınava girecekler onlar nasıl değerlendirilecek bilmiyorum açıkçası. ve gecen sınavdada okuyan önlisanstan giriş yapanlar oldu. ve kazananlarda oldu. kazandıkları halde önce okulu bitir dedikleride oldu. kafa karıştırıcı bu durum hayırlısı olur inşallah.

arkadaşlar eminsiniz demi önlisans olarak 7500 kişi girecek sınav

peki lise ve 4 yıllık mezunlardan kaç kişi başvuru yapmış bilginiz varmı

orantısal olarakdagıttık ;lıse 53000-ö.l 7500 lisans 5,500 toplam:66000
hepsıne gecen sefere gore koyduk .
ama lise 54000de cıkabılır dıgerlerı ozamsn azalır.7000-5000 kalır gerıye.bellıdegıl TAHMINIdır..

2012 de önlisans mezunlarından atananlar ve 2014 ekpss ye tekrar girenler

arkadaşlar merhaba 2012 ömssde önlisans olarak atananlardan 2014 ekpssye tekrar girenler var mı varsa 2014 de aldığı puanları yazbilirler mi

Üst Alt