Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye ortalama kaç bin kişi girer?

cumii

Yasaklı Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
tahminen EKPSS sınavına bu sene kaç bin kişi girer?

giren sayısı aşağı yukarı belli bi sayıda olur 2012 ye oranla bence önemli olan kaç kişinin atanacağı ona endekslenmek daha mantıklı tabi orta öğretim katagorisinden giriyorsan sayısal verileme takılmayıp en iyi şekilde ders çalışman en iyisi lisans ile önlisansın 2012 ye oranla cok değişimez gibime geliyor önlisans yada lisans katagorisinden giriceksen kontenjan çok önemli onuda klavuzda görücez inşallah kazanırsın allah yardımcın olsun

Merhaba arkadaşlar
1 yıl süreli olan raporlular sınava girebiliyorlar mı? Cevap verirseniz çok sevinirim

Arkadaşlar 15 yıllık tecrübeme dayanarak konuşuyorum bu kurum içi ve dışı kurumlar arası geçişleri devlet atama gibi gösterip sayıyı şişirdiği sürece ve torpilliler olduğu sürece atama sayısı en fazla 5000 kişi olur o da toplamda olur maalesef bu konuyu çoğu engelli arkadaşlarımız bilmiyor yada kandırılıyor bende dahil Allah bizim yardımcımız olsun ne deyim...

ya arkadas su torpil muhabbetleri hala dönüyormu yok torpil falan hakeden kazanıyor.

Sınava girecek kişi sayısının 2012 ye göre çok daha fazla olacak bence. Yeni rapor alanlar, sınavdan yeni haberi olanlar filan derken 100bini geçerse hiç şaşırmam. İlk atamada maksimum 6-7 bin olur

lise mezunu çok artar işçi alımıda ekpss ile yapılacağı için ne kadar engelli varsa girer..önlisans 8-9 bn lisans 5 bnlerde kalır

kardeşim cok teşekkür ederim...lise düzeyinde girecem....aöf ü ücretsiz bitirecem....Allah'ın izniyle iyi bir puan almaya çalışacağım....iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...

100 bin bekliyorum 70 bin lise, 20 bin önlisans, 10 bin lisans

Peki arkadaşlar torpil falan yok diyelim diğer yönteme ne diyeceksiniz kurum içi yada kurumlar arası geçişlerin yeni atama gibi gösterilip sayıyı şişirmelerine ne diyeceksiniz buda mı yalan daha geçen hafta meclise bu konuyla ilgili soru önergesi verilmedi mi.? Ama maalesef hükümetten bir Allahın kulu cevap veremedi hepsi kaçamak oldular yani arkadaşlarımın belirttiği yok 70 bin yok 100 bin yok 40 bin engelli memur alınacak gibi lütfen beni affedin ama bunlar hep hayal 2012 ömss puanıyla 3 atamada toplam alım gerçekte 6-7 bin oldu lütfen birbirimizi kandırmayalım keşke herkesin dediği gibi 40 bin alım 70 bin alım olsa da hepimiz atansak...

işte toplanalım başbakanlığa yürüyelim hani vurdulu kırdılı siyasi bir yürüyüş değil...ben başbakanla veya bakanlardan biriyle konuşmaya hazırım...bir heyet kuralım...engelli derneklerin desteğini alalım...bu konuda bakanlığa yazı yazmıştım...onlarda bu işle yaşlı ve engelliler bölümüne bu konu hakkında yazı yazın dedi...en azından bizim sınavımızda torpil olayı olmasın...bize dokunmasınlar...

eğer arkamızda duran birileri olursa sonuna dek bence bizim için güzel günler olabilir...atamalarda engelllilerin 99 kontenjan kalması üzücü...99 tane daha sınava giren düşük puanlı engelli alabilirlerdi...toplamda 200 kontenjan boş kalmış...bu az olan engelli kontenjanına rağmen böyle yapılıyorsa ozaman vay halimize...

evet doğru söylüyorsun murat kardeşim...engelsiz olanları engelli olarak atadılar geçiş yaptılar diye duyumları aldım...iş-kur bile kendi bunyesinde istihdam edebilir...ama işlerine gelmiyor galiba...

Üst Alt