Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye ortaöğretim mı önlisanstan mı girmek daha avantajlı?

Sorular bölüme göre zor ya da kolay oluyor ama burada yapılan alım sayısına ve puana bakmak önemli. Hangi bölümden iyi puan alacağınızı düşünüyorsanız o bölümden girersiniz sınava.

soruların kolaylıgı bakımından lıse atanma puanının yukseklıgının dusuklugune gore onlısans dıyebılırım .

Sizosalgun

Zaten EKPSS ye giren herkişi öğretim seviyesine göre sınava katılacak. Yapacak bişi yok ki bu konuda.
😁😁

Daha sınava 57 gün var

Kaansemiramis

Sınava hangi bölümden başvuru yaptın? Kayıt yaptığın bölümden sorumlu olup sınava girebilirsin.

Lâcivert 21 genel kategorisi lise mezunu olarak kayıt yaptım önlisansi da bitirmek istiyorum bir yandan 2024 de önlisans olarak mı girsem diye düşündüm bu sene ilk defa gireceğim allahın izni ile kendimi test etmek istiyorum açıkçası

Önlisans

Lise mezunu çok engelli vardır ayrıca puanları yüksektir, Önlisansta aday azdır ama ona göre de kadro vardır.

Lisede atanma ihtimalin %1 ise Önlisans'da %3 gibi.

eskiyim ben

Evet bir de bölümle alakalı olan atamalar oluyor. Yani onlarca bölüm içinden çok kişi yüksek puanlarla atanırken senin bölümünden olan atamalarda fazla kişi yoksa az puanla alım oluyor. Burada doğru tercih yapmak önemli.

Üst Alt