Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'yi kazanamazsam ne yapmam gerek, nasıl iş bulurum?

Konular
20
Reaksiyonlar
1
Selamlar. Çoğu kardeşimiz ekpssye girdi. İnsallah iyi bir sonuç alabiliriz. :)
Yetenek kısmını komple çözdüm. Genel kültür boş kaldı.
Zamanım yetseydi biraz ondan cozebilirdim.
Biraz da acemiliğime denk geldi. Büyük ihtimal kazanamayacağım. Bipolar raporum var bu yüzden iş bulamıyorum.
Yüzüme de söylendi. Raporun yüzünden bulman cok zor diye. Bir de buradan moralim düştü.
Herkes raporum yüzünden kacıyor.
30 Yaşındayım ve malesef iş yok.
Tek umudum ekpss. Yol gosterirseniz cok sevinirim. Gitmediğim yer kalmadı. Pandemi bide üste gelince hepten cöküş..
Şimdiden destekleriniz için teşekkürler.

Elinde bir mesleğin falan varsa sınavı kazanamasan bile iskurun kendi işini kurmak isteyen engellilere hibe desteği var .ona başvurup kendi işini kurabilirsin

Kaderdaşım, zor olan genel yetenek kısmını çözmüşsün, ezbere dayanan genel kültür kısmını geçmişsin, keşke biraz çalışsaydın.

Engelli Sağlık Raporu Değiştirebilir mi ?

Engelli kardeşlerimi seviyorum..
Engelli olmadan önce bile seviyordum.
Lütfen üzerinize alınmayın. Malesef ben sonradan engelli olup alışamadım. Çünkü bu lanet rapor yüzünden iş bulamıyorum. Canım bu konu da çok yanıyor. Elim kolum bağlanmış gibiyim. Ne yapsam işe yaramıyor. Her yere cv bıraktım. Kafam bu konu üzerin de öyle dolu ki. Sizden rica ediyorum. Dualarınızı eksik etmeyin sevgili kardeşlerim..
Bunları da geçtim. Çocukluk dönemlerim hiç iyi değildi. Herkesin sakat demelerini çektim. Tabi o zamanlar raporum yoktu. Bana en çok koyan durum ise ailemin bu durumu kabüllenmeseydi. Resmen dışardaki benimle dalga geçenlere istediklerini verdiler. Şimdi ne yapacağım ? Size olsa koymaz mıydı bu durum? Pozitif düşünmeye calısıp adım atmaya calıstıkca geri tepiyor. Neyse öyle dostlar .. İnsallah beni anlayan cıkar.
Not: Ailemle hiç bir şey konuşamıyorum. Çok dışlanıyorum.
Herkesten şimdiden özür dilerim. Kafanızı şişirdim ..
Allaha emanet olun..

Son düzenleme:
Üst Alt