Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'yi kazandım. 2022 maaşının iptali için başvuru yapmam mı gerek?

emre_61ts

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
herkese iyi günler. benim MEBe atamam oldu. ben engelli maaşı alıyorum acaba engelli maaşını iptal için başvurmam gerekir mi ? yoksa otomatik olarak iptal olacak mı ?

emre_61ts her ödeme dönemi öncesinde (Mart,Haziran,Eylül,Aralık) sistem aracılıgıyla 2022 aylıgı alanların sgk kaydı sorgulanır. bu sorgulama neticesinde sgk kaydı oldugu tespit edilenlerin aylıkları fesh edilir. kısacası sgk kaydınız olduktan sonraki ilk ödeme dönemi öncesinde aylıgınız fesh edilecektir. lakin siz yine de vakfa bildirimde bulunun diyeceğim ama vakıf da "zaten biz sistem üzerinden tespit yapıyoruz, gerek yok" diyecektir:) çalışmaya başladıktan sonra, için rahat etsin diyorsan vakfa ugrayıp bildirimde bulun. gerek yok derlerse de sorun etme:)

bende aylık alıyorum. nereye bildirmemiz lazım atandığımızı ?

Teşekkür ederim

yukarıda Melek hanımın da dediği gibidir sistemden iptal olur ilk ödeme öncesi

ben bişey daha soracağım ekpss atandım siyasi parti üyeliğim var bunu iptal etmek zorundamıyım

Üst Alt