Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekran kartı değiştirme sonucunda ses sorunu..?

faruk34

Aktif Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
9
Arkadaşlar masaüstü pc de nvıda geforce 8400 gs olan ekran kartımın hd cıkışı olmadığı için hd cıkışlı ekran kartı ile değiştim.Üçgün ses vegörüntü lcd tvde mükemmel cıkıyordu bir kaç gündür ses alamıyorum, ekran kartı ve ses sürücülerini tekrar yüklemem rağmen pc den ve plazma tv den ses alamıyorum.Eğer yeni ekran katının sürücüsünü kaldırısam ses geliyor, bir yerde çakışmamı var anlamadım, yardımlarınızı bekliyorum.

ekran kartının yazılımını tamamen kaldırıp yeniden kurmayı denermisiniz ..

Ekranda pcı device yükle diye donanım bulundu sinyali veriyordu ,aygıt yöneticisine girdim pcı device yazan yerde soru işareti vardı onu sildim ekranda reatek ses donanımı bulundu yazdı sürücüyü tekrar yukledim çalıştı.Denetim masası ayarlarında ses aygıtı görunmuyordu karışık durum neyseki düzeldi, alaka için teşekkürler.lcd tvde hd ses ve görüntü alıyorum inş hata tekrarlamaz.

Üst Alt