Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eksik evrak gerekçesiyle geri dönen raporuma eski tetkikler eklenir mi?

yusufemir

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb 4 ay önce hasekide aldığım rapor göz 30,beyin cerrahı 5, ortapeti 42,toplam 61, vergi dairesine başvurdum ordan ankara merkez sağlık kuruluna gönderdim gelen cevap beni eksik tetikler ve bulgular nedenyle beni hakem hastaneye şişli etfale sevk ettiler solunum testi filmlerimi ve hareket açıklığını istemişler 2 gün önce şişli etfal den çıkardığım rapor ortapedi 20, fizik tedavi 6, verdi ama ama benim kafama takılan göz ve beyin cerrahı tetkik ve tahlil istememişler acaba eski hasekiden aldığım göz ve beyin cerrahı derecelerimi ekleyecek mi ankara merkez sağlık kurulu bana yardımcı olabilirmisiniz bu konu hakkında bilgisi olanvarmı arkadaşlar

Ankara ne istemişse, onu yaptırmanız yeterli. Demek ki önceki raporda yer alan diğer bilgiler tatmin edici bulunmuş.

baltazar formülüyle kaça düşer raporum göz30,ortepedi 20,fizik 6,beyin 5 arkadaşlar birde rapor ankarayamı gidiyor yoksa vergi dairesinemi eksik evraklar tamamlanınca bilgi verirmisiniz

Üst Alt