Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eksik evrak ve hastanenin yazdığı eksik bilgi..?

EZ_T

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.

Maliyeden gelen eksik bilgi yazısı ile tekrar kurula girdim. Oranı Ankara'nın belirleyeceğini söylediler. Bana verilen örnekte herhangi bir oran yazılmamıştı. Ayrıca kullandığım baston da belirtilmemişti. Hastane Ankara' ya bana verdiği raporun aynısını mı gönderir yoksa eksik bilgi ve evrakları ( röntgen , mr sonuçları baston ) da ekler mi?

Teşekkürler

Eksik bilgi çok tedaylı bir konu bence yanlarına IC kodları yazılmamıştır,teşhislerin yanında IC kodları olur veya teşhislerde bir eksiklik vardır,inşallah aynı gönderilmez.

Abi oranda bir sıkıntı çıkarsa itiraz mı etmeliyim ? ya da yapabileceğim bir şey olur mu ?

Teşekkürler.

Eğerki raporunda bir düşme olursa hastanenin verdiği rapora itiraz et seni farklı bir hastaneye sevk edecek ordan farklı bir sonuç alırsan en son hakem hastaneye sevk edileceksin ve buranın verdiği karar kesin olacak.

Teşekür ederim arkadaşım.

kardesim benim oranim yuzde 100 du kalp hastasiydim, Ayni senin gibi benimde raporumda eksiklikler ve celiski var diye hakem hastane olarak Ankara numune hastanesine sevk ettiler.1 hafta ugrastim yine ayni oranimi yazdilar.Benim icin garanti oldu cunki hakem hastaneden aldim

yine yine bilgi:(

Haziran 2012 de başvurduğum vergi indirim belgesi için , tablo 3. 4' e göre değerlendirilecek diye ankaradan yazı göndermişlerdi. Tekrar kurula girdim , kurul bana herhangi bir oranın belirtmediği bir rapor verildi. Ankara'da gönderileceğini söylemişlerdi. Bugün sonuç için aradım bilgi istendiğini söylediler. Yine ne bilgisi olabilir ki istedikleri ?

Ne kadar çok uğraştırıyorlar :((

İnşallah benim de olumlu sonuçlanır.

Büyük ihtimalle kurul özür raporu istiyor onlar malullük raporu gönderiyor çünkü özür oranı olmak zorunda,rapor için belki de üniversite hastanesine sevk edileceksiniz.

Abiciğim cevabınız için teşekür ederim. Bu benim için negatif bir durum mu yoksa pozitif mi olur ? Bir de kaç gün de tamamlanır sonuç? Çünkü ben çorumdayım ve 2 çocuğumu bırakıp gideceğim eğer öyle bir durum olursa.

Vallahi pozitif mi negatif mi bilemem ama sizin ki vergi indirimi değil mi?Eğer öyle ise rapor da oran yazmak zorunda ama malulen emekliliğe başvuru yaptı iseniz oran yazmaz

O zaman rapor da oran olmak zorunda

Sanırım o zaman oran istiyorlar. Çok teşekür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Üst Alt