Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKT (Elektro Konvülsif Tedavi) sonrası rahatsızlıkları olan var mı?

Suqer

Yasaklı Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

bende psikotik bulgulu majör depresyon var 2015 yıllında teşhis konulmuştu 5 seans ekt uyguladılar, aradan 1 sene geçti bende hiç olmayan kasılmalar meydana geliyo durduk yere bu hala geçmedi
bir de dişlerimi uyurken kıracsktım neredeyse öyle bi sıkıyomuşum ki öyle böyle değil.

Neyse ekt olan arkadaşlar bunu yaşadımı, doktorum tekrar yatman gerwktiğini ve ekt olman gerwktiğimi söyledi kabul etmedim. Tekrar bu kasılmaları yaşamamak için ama kasılma diyip geçmeyin bütün vücudum en az 30 saniye kilitleniyo ve canım çok yanıyo çok çok sinirliyim şu günlerde dışarı çıkmaya korkuyorum neredeyse odamdan dahi dışarı çıkmıyorum anca tuvalete gidiyorum aşırı şekilde saldırganlık var
hastaneye gittim 2 kere kavga edecektim kavga edeceğim insanlarda yaşlı başlı insanlar sonradan çok üzülüyorum ama elimde olmayan bi sinir bu bileğimi kesmeye kalktım doktorun odasında sinir krizi geçirdim çok zor ya
yatmam gerekiyo ama ekt'den korkuyom bıktım böyle yaşamaktan ya yardım edin bana lütfen

Merhaba bende 20 yıllık bipolar hastasiyim iki yıl önce ekt yaptılar 8 seans verdiler ilk zamanlar çok unutkanlık oldu sonraları azaldı öyle size olduğu gibi kasılmalar olması hiç sadece unutkanlık var hala

Suqer Bana 8 EKT yaptılar.. 30 gün sonra tekrar 8 EKT daha yaptılar, aşırı unutkanlık var, günlük kullanım olarak ta 300 mg serequel, 1500 mg depakin , 300 mg sulinex Xanax 0,5 mg kullanıyorum, Daha önce yaşamadığım endişe,korku,ümitsizlik, aşırı intihar isteği,ağlama, bazen garip hareketler, İnanç yönünden isyan hepsi hortladı.... Bu yazıyı bile zor yazdım.... Artık Heyet zamanı geldi...... bu şekilde çalışmayı boşver, sürünüyorum rezil haldeyim

Bana 1 ay arayla 8 er kur 2 DEFAEKT yaptılar beni saha kötü etti

Üst Alt