Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

El bileği distal radius kırığına rağmen tertibatlı araç onayı çıkmadı!?

spartaküs

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
8
Sağ el bileğimde distal radius parçalı kırık ameliyatla platin takıldı bileğimi tam hareket ettiremyorum. Bugün sağlık kuruluna girdim özel tertibatlı araç kullanması uygun görülmemiştir. kararıyla olumsuz aldım
Acaba tekrar şansımı deniyeyimmi yoksa hiç uğraşmamalımıyım. Konuya hakim olan cevaplasın lütfen

Peki bu engellilik ile araç için rapor alan oldumu yada ötv indirimi rapor almak mümkünmü

İlk önce il sağlık komisyonu na başvurup sonra Kısıtlama kodunu sağlık kuruluna sunsam özel tertibat ibareli rapor almak daha kolay olmazmı

Tek başına kırık ve platin olması yeterli olmuyor. Kurul, direksiyon hâkimiyetini somut olarak etkileyen fonksiyon kaybı görmezse özel tertibatı reddediyor. Eğer el cerrahisi veya ortopediden hareket açıklığı, güç kaybı ve sürüşü etkilediğine dair ayrıntılı rapor alabilirsen başka bir hastanede tekrar denemek mantıklı. Aksi hâlde aynı sonuç çıkar.

Üst Alt