Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
El ve ayağa takılan splint kalıpları topukta yara açtı. Ne yapabiliriz?
kızımın el ve ayağına takılan spilint kalıpları topukta yara açtı.el bileklerinde ağrı yapıyor. bu konuda tecrübesi olan lütfen yardım etsin.
kalıbı yapanlar ilk zamanlar olabilir dedi..
Aman, yara açılması çok tehlikeli. öyle, "olur böyle şeyler" demelerine bakmayın sakın! Ne yapın edin kalıpların yol açtığı baskıyı ortadan kaldırmalarını sağlayın. Bulun bir yolunu yani...
yara yaptıysa kesinlikle kalıbı alan medikal ya kalıbı yanlış almıştır yada el ve ayaklarında aşırı derecede kasılma oluyorsa el ve ayaklarını kalıba tam oturtamamışsınızdır... eğer bir fizyoterapiste gidiyorsanız ona gösterin o anlar kalıpta bir hata varsa...
11 yıldır yarayla savaşım devam ediyor kullanmadığım ilaç türü kalmadı maşallah hiçde ucuz değiller yurt dışından getirdim artık bunlarla yaşamasına alıştım derken birgün çok kötü dizim şişti bu ayak parklarıma kadar indi şişti aşarı derecede patladı özel doktora bile gittim pansuman yaptı yolladı sağolsun patlamasıyla aşırı derece yara açıldı ama ateş titreme kusma ama gidiyorum manyaklar beni başından savar gibi pansuman yapıp yolluyor gece acile gidiyorum doktor iğne yapıp yolluyor sonunda dizim patlama derecesine gelince akılları başına geldi kanımda yüksek derecede mikrop bulundu bu kemiklerime vurmuş doktorun bunları demesiyle biranda kendimi amaliyatda buldum ve belden altı hisssetmediğim için ayık şekilde amaliyat ettiler o anı hiç hatırlamak istemiyorum his yok ama o sesler hissetsem okadar yıpratmazdı amaliyat oldum çıktım 4 gün yıkama oldu dizimde yaralar kapandı şeker falan filan hiç yok ama yarayla savaşmanın ilk yolu temizlik hijyen geçen denize girdim topuğumu taşa vurdum hazır asker yaralarım gene çıktı ortaya ben boşverin asla diyemem bakın tedavisini yapın adam gibi doktor varsa vijdanlı tedavisinide yaptırın yoksa benim gibi kendinizin doktoru olun açık yaralar heran hastalanmanın habercisi allahım yardımcınız olsun