Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

El ve ayaklarımdaki şu durumlara % kaç rapor alırım?

MESTAN

Üye
Konular
67
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar 2000 yılında % 40 aldığım raporumda solo aly extremitede palio sekeli cruisede ileri derecede atrofi. sağ el başparmak distalten 2 parmak medialtenampute 3 parmak deformite (sol ayağımda diz altında zayıflık ve kısalık var . el parmaklarının 2 si yarım 1 i işlevsiz),aynı zamanda raporumda uzun süre yürüme gerektirmeyen ve sağ elle ince iş yapma gerektirmeywen işlerde calışır diyor (calıştırılamıyacağı iş alanları bölümünde)

sizce yeni düzenlemelere göre %40 alabilir miyim vergi indiriminden faydanabilir miyim (ankaradan döner mi)

aynı zamanda raporda belirtilmemiş ama benim ayak bileğimdede şekil bozukluğu var ayak parmakları yarım ayak bileğim tam dönmüyo ,şekil olarakta boyut olarakta diğerinden farklı bununda artı etkisi olurmu

merhaba ben gülcan. bende ıkı taraflı total kalça protezım var. nörojen mesane hastasıyım ve bağdoku hastasıyım bu hastalık tum eklemlerimi tutmuş durumda. tamam sorunu yazdımda sızın ve benım sorularıma kım cevap verecek. zaten %50 raporum vardı ama sınavlara gırerkek durum belırtır rapor gerekiyordu bende tekrar baş vurdum ama şımdı yonetmelik değışmış raporun oranı düşmesın ıstıyorum ınşaallah da düşmez. iyi günler.

mayıs ayında tekrar basvurmuştuk ya, bu kez %60 sakat çiktı rapor.
Paylaşmak istedim...

Pes Cavus için ne oranda rapor verilir

Ayağımda 3cm kısalık zayıflık ve pes cavus mevcut ne oranda rapor alabilirim pes cavus (çukur ayak)için rapor alan varmı?

Üst Alt