Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elden gaz ve fren tertibatı arıyorum. Satan var mı?

womit

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.

Elden gaz ve fren tertibatı arıyorum. şu dreksiyon altına monte edilen motorsiklet koluna benzeyen tertibatlardan olmayacak.

sağ elde topuzu çevirince gaz, topuzu ileri itince fren özelliği olan, aracın zeminine monte edilen cinslerinden istiyorum.

Elinde sorunsuz tertibat olan arkadaşlardan uygun bir bedel karşılığı almaya hazırım.

sıfır tertibat olması önemli değil. Önemli olan fiyatının uygun olması. Acelem yok ilan eskimiş dahi olsa cevap gondermenizi rica ederim.

Tekirdağ 0505 294 6126 ozan

slm aparat yaptırma konusunda sıze yardımcı olabılrım benm aparattaa sizin bahsettıgınızden bıre bır aynı ölcülerde ıyı bır torna ustası yapıyo ben daha önce arkadaşlarıma yaptırdım istersenız sizede yardımcı olabılrırm

teşekkür ederim
bu tertibat kaça maloluyor.

52702066ic7.jpg

İlo
Sahibinden com için verdiğin linke giremiyorum. mümkünse ilan numarasını verebilirmisin.

evet ilanı gordum. teşekkürler
henüz kişiye ulaşamadım, ama fiyatı uygun

ilan no: 25423133

istediğiniz şekilde tertibatlarımız vardır. projeside çizdirilir.
iletişim 0532 724 2001

Bayrak arkadaşım fiyat ne kadar. Tertibat çok yerde var ama fiyatlar fazla.

Tertibat fiyatı

WOMİT kardeş, gaz ve fren tertibatı 250TL
Aracınızın hiç biryeri delinmeden montajı yapılır.

İlgin için teşekkürler. Bir süre daha vaktim var. Daha uygun fiyatlısını bulamazsam iletişime geçerim.

Slm sizin aradıgınız fern gaz tertibatını yapmaktayım isterseniz direksiyon altından isterseniz aracın tabanına monta ederek topuz sayesinde ileri ve geri hareketle görev yapar ayrıca proje cizimindede yardımcı oluruz aracın marka ve modelini bildirmeniz yeterlidir aparatlar amotiserli ve oynar başlıklıdır 05443299942 aksaray

250 tl ye aparat çok para arkadaşlar. 100 ile 150 tl arasında kim isterse adrese gönderebilirim. BANA BU SİTEDEN ULAŞMANIZ YETERLİ. AYRICA ÖMÜR BOYU GARANTİLİ
Selamlar

guncel.
Birde TSE belgesi fiyatlari ve proje fiyatlari konusunda bilgisi olan varmi. ilden ile fiyatlar degisiyor galiba.

ANKARADA 1 ABİM YAPIYOR SAĞ SOL FARK ETMEZ İTİNCE FİREN ÇEKİNCE GAZ OLANLARDAN
150 TL YE SATIYOR istersen yardımcı olurum

arkadaşlar ankarada bu elden gaz fren tertibatı işi yapan (100-150 tl arası) varsa tel yazabilir mi. birde bu proje çizimi ve tse ücretlerinin ücretleri ne kadardır?

Citroen c4 dreksiyon altı sol el kumandalı tertibat ve proje dahil fiyat verebilecek olan varmı ?

arkadaşlar ankarada bu elden gaz fren tertibatı işi yapan (100-150 tl arası) varsa tel yazabilir mi. birde bu proje çizimi ve tse ücretlerinin ücretleri ne kadardır?
Evet bu işi yapanlar yada yapan kişileri tanıyanlar tarafından telefon yazılırsa, ayrıntıları daha net konuşabiliriz

Tertibat

Arkadaşlar ben bu gun kia rio otomatşk vites sıfır araç alıyorum tertibat için 750 tl dediler çokmu acaba direksiyon altı gaz ve firen

Istanbul anadolu yakasında veya avrupa yakasında yapan yer varmı varsa telefon verirmisiniz saygılar

SADIK BEY ,
KONYA da imal ettiğimiz özel tertibatları , Türkiyenini heryerine kendimiz , bizzat gelip aracınıza özel tertibatı bayide yerinde takmaktayız. Aracınız hiç bir yere kurtarıcı ile götürülmesine gerek kalmadan ayağınıza kadar hizmet.
Tertibatlarımızda kaliteli oto boyası kullanılmakta ve aracınızın hiç bir yeri delinmeden orjinalliği korunarak takmaktayız.

Türkiyenin neresinde olursanız olun TERTİBAT+MONTAJ+ PROJE dahil SADECE 700TL takıyoruz. Fiyatımız GAZ ve FREN tertibat fiyatıdır.
0532 724 20 01 den 7/24 bize ulaşabilirsiniz.

womit;
aracı şahıslar aparat haricinde proje işlemleri için 150-200 tl civarında bir para alıyorlar! (İL KAYSERİ)

SADIK TUNCAY;
Hayırlı olsun, Allah kazıs belasız kullanmayı nasip etsin! kia ile ilgili deneyimlerini bizimle paylaş takipteyim.

özel tertibat imalatını kendim yapmaktayım..ben de omirilik felçlisiyim..Ankara da kendim yapmaktayım.. direksiyon altı "gaz+fren" ,fren veya debriyej olarak her türlü şekilde kullanıla bilme şansına sahip çok amaçlı kullanılabilme özelliğine sahiptir..
tertibat fiatı 150 tl dir..her ile kargo ile gönderilir..
özel tertibatlarımızda Transmisyon Demir miller kullanmaktadır..
özel tertibatımızın montajı kolay olup telefondan tarif ile aracınıza montajını kendiniz veya bir usta ile yapma şansınıza sahipsiniz...tertibatımızın bakımı kolay ve ömür boyu garantilidir..mafsallar özel olup yıllarca sorunsuz kullanılabilmektedir..hertürlü bilği için....
cep telefonları:: 0532 402 59 09 ---- 0542 437 37 37

Konuyu hortlatayım ikinci el araç aldım ve elimde bir önceki aracımın tertibatı var muhtemelen aldığım aracada uyar ancak prosedür gereği en ucuz ve kısa resmiyete nasıl çevirebilirim
Bulunduğum yerde AKM yok proje çizmek zormudur herhangi bir mühendise çizdirsem olurmu

Üst Alt