Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elden tertibatlı Mercedes Vaneo almak istiyorum..?

GİRESUNLUALİ

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Elden tertibatlı MERSEDES VANEO almak istiyorum
yardımcı olur musunuz bana lütfen.

Şu anda kullandığım araç Opel Kadett, 5 yılı doldurduğum için bunu satıp, kendi başıma sandalyemden inmeden binip inebileceğim bir araç almayı düşünüyorum.Bu yüzden Vaneo uygun gibi geldi bana.Şu anda kullandığım araç otomotik vitesli.H Sınıfı ehliyetimdede Otomotik araç kullanabilir ibaresi var.Vaneo da triptonik vites seçeneği var. Bu ehliyetimle kullanabilir miyim.

Ayrıca gümrüksüz almam için 1600 motoru geçmemesi gerek değil mi...Ayrıca bu tip aracı olup satmak isteyen arkadaşlarla tanışmak istiyorum.

ben bu işlerden pek anlamamda naçizane fikrimi söylemek isdedim...

"kendi başıma sandalyemden inmeden binip inebileceğim bir araç almayı düşünüyorum" demişsiniz, ama vaneo ya böyle bir şey uygulamak vaneonun mini-van oluşundan ötürü biraz zor olduğunu düşünüyorum.... fakat viano gibi veya vw transporter gibi minübüs kasalı araçlara kapıya engelli çıkabilmesi için lift yapdırılıp söför koltuğu iptal edilerek söylediğinizi yapabilirsiniz sanki...

örnek bir engelli araç lifti uygulası, linki inceleyebilirsiniz..
http://www.ozgurbedenler.com/tekerlekli_sandalye_detay.asp?id=966&/kaset_lift

Teşekkür ederim alperen tam düşündüğüm Araçlar bunlar işte.Ama bana biraz pahalı gelir bunlar.Daha ufak olsun motor hacmide ufak olsun yakıttan tasarruf için diye düşünüyorum Vaneo yu bu yüzden tercih ediyorum ama oda pahalıymış.

Otomobil için 1600 cc motor sınırlaması var, minibüsler için bu sınır 2500 cc'dir.

bakıldığı zaman gösterdiğim lift vaneo ya da uygulanabilir gözüküor, fakat, arac ile çıkıldığı zaman sürücü koltuğuna geçebilmek için baya bi yer açmak lazım.... siz bineceğiniz zaman, arka koltuk bir bütün olarak, bagaja doğru kaydırılabilirse, yer kaybetmeden binebilirsiniz sankii... uygulanabilirliğini veya pratikliğini bilmiorumm...

Otomobil için 1600 cc motor sınırlaması var, minibüsler için bu sınır 2500 cc'dir.

kendi araclarını kullanabilen H sınıfı ehliyetli suruculer minibus alabiliyor mu bulent?
ben sadece cervical seviyesinde kendi kullanamayıp yakınları kullananlar minibus alabiliyor zannediyordum??
yoksa bende H sınıfı ehliyetimle 2500 cc"e kadar otm arac alabilirmiyim minibus yada kamyonet??

Üst Alt