Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elekroterapinin omurilik yaralanmalarındaki faydaları ve gerekliliği..?

bahira

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlar on bir aylık parapleji m iki ay ftr de yattım merak ettiğim, elektoterapi alan veya hangi durumlarda verilmesi gerekiyor ve faydaları nelerdir

bilgisi olan arladaşların desteğini bekliyorum

bütün arkadaşlarıma yüce allahtan acil şifalar diliyorum

vala ben 3 ay elektro terapi grdüm ama faydasını anlayamadım

Omurilik hasarları için hiç bir anlam ifade etmez...

bende 4 ay elektro terapi gördüm hemde günde 2 defa ama malesefff faydası olmadı

Omurilik sadece ve sadece eğer kendi iyileşme potansiyeline sahipse iyileşir, yani eğer yürüyecekseniz eninde sonunda yürürsünüz.Bunun dışındaki hiçbir yöntem sizi yürütemez.Fizik tedaviyi aksatmamanız kafi.

Allah u Teala acil şifalar versin...

Ben de bişey anlamadım elektroterapiden kendi kendine kasları çalıştrabliyosnaz kafi gibi geliyor.....

Biz elektroterapiyi evde uyguluyoruz, ama hareket olan kaslar için özellikle... örneğin yatakta tv izlerken boşa zaman geçmesin , kaslar bi şekilde çalışsın diye..Denerve olan kaslar için ( 0 hareket) , zaten daha komplike cihazlar kullanılıyor...

bilgi ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum fakat bir şeyi anlamadım elekkrk neden verilir hangi durumda gereklidir her of li olana bu tedavi uygulanabilirmi

Üst Alt