Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik / doğalgaz destekli faturaların on-line olarak ödeme imkanı!?

Konular
6
Reaksiyonlar
20
[FONT=Arial][SIZE=3]Elektrik ve doğalgaz destekli faturalarını keşke PTT şubelerine gidip yatıracağımıza, PTT'nin online şubesinden kendimiz yatırma imkanı verilse keşke. Kredi kartı hesabında olduğu gibi. Bakiyen yeterli değilse şubeye gidip farkını cepten koyarak ödersin. İnternet çağında hala şubelere gidip fatura yatırmalar..! Yaşlısı var, engellisi var, kışı var, karı var... Hem, PTT çalışanlarının iş yükü de azalmış olur.
Bu meseleyle ilgili bu platformda herkesi Cimer'e talepte bulunmaya davet ediyorum.[/SIZE][/FONT]

Ptt'nin teknoloji olarak hiç bir şeyi iyi değil ki online ödeme sistemi açsınlar. Cep telefonuna kaç defa uygulamasını kurdum. Daha mobil uygulmasına giriş yapılmıyor sürekli hata veriyor. İki ayrı büyük ptt şubelerine gittim sonuç sıfır. Ne çalışanları ne de sistemleri hiç bir işe yaramıyor. 10 yıdan fazladır ptt kartını kullanıyorum.

Tek geliştirdikleri olay iban tanımla diğer bankalardan para transferleri yapılıyor. Eskiden o da yoktu. Gidip illa atmlerinden yatırmak gerekiyor. Ki eskiden atm si de yoktu. :)

Üst Alt