Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik Elektronik mühendisiyim. EKPSS ile atanabilir miyim? Özelde haklarım..?

bsrkcsy

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar. ekpss hakkında bilg, alabilir mym? elektrk elektronk mühendisiym. mühendis olarak atanabilir mym? veya özelde ne gibi imkanlarm vardr?

ekpss lısans ıle atanabılırsın ılk sınav 2018 nısan da. ozel de de ıskurdan takıp edersen yda baska kaynaklardan engellı kadrosundan ozel dede calısabılırsın. meslektas sayılırız bana gore en mantıklısı ekpss . sende dene derım

sizin ne bölüm?

şükür sonunda bi cevap veren oldu :D

bende makıne muhendıslıgı son donem

anladm allah yardmcnz olsun. bu raporları ekpss sınav basvuru zamanı mı aile ve sosyal politikalar bak. götürmem gerek?

raporla bıde dıplomayla gıdıyorsunuz aıle ve sosyal ıl mudurluklerıne onlar onay verıyor sonra osym burolarından sınav kaydı yapıyorsunuz

bide atanma durumları nasıl acaba? 2 senede kaç atama yapılıyor?

normalde ıkı ama bazen uc de oluyor . kadrolar hakkında ortalama nasıl kadro acılıyor bılmıyorum

anladm. inşallah atanırız.. aslında ben büyük firmalarda çalışmak istyrm ama onlar da almıyrlar engelli kadrosunda mühendis almıyrlar...:(

normal kadrodan da calısabılırsın bı engelı olmaz yanı. ama engellı kadrolarından gırersen bıraz daha hakların olur belkı .sahsen daha ıyı bır ıs bulursam bende normal calısırım

sizin rahatszlığnz ne? bu arada hangi üniv?
özel sektör berbat halde çalışırsan anlarsn. asgari ücretle başlatyrlar bide üstüne üstlük herkes patronun oluyor...

bılıyorum ozel sektoru. rahatsızlıgım adrenal yetmezlıgı

anladm çok geçms olsun tekrardan. çok teşekkr ederm bilgiler için :)

rıca ederım . hayatınızda basarılar

Ben meslektaşınızım. Okulunuz bitti mi bilmiyorum? Diplomayı aldıysanız KPSS, EKPSS sınavlarının ikisinde de girin, her ikisinden de farklı alımlar yapılıyor zamana göre, sadece 2 atama ile sınırlı değil işçi alımları da oluyor ve bazsı işçi pozisyonlarının olanakları memurluktan çok daha iyi. Elektrik Elektronik alımı yeterince oluyor paniğe kapılmayın, atanma ihtimali çok yüksek.. eğer ingilizce üzerine biraz yoğunlaşabilirseniz YDS puanı alarak uzman yard. vs. kadrolarda da şansınız çok yüksek. Eğer düşünceniz kamu ise çok acele etmeden (istemediğiniz il veya kadro olursa gitmeyin) tercihlerinizi yapabilirsiniz..
Özelde ise durum biraz farklı, iş imkanları kısıtlı ve olasılık daha düşük.

Velhasılı hayırlı olsun :D

Üst Alt